Простий рецепт пирога з яблуками
Потіште рідних ароматним пирогом, який готується за 5 хвилин!
articleContentОсінь - час для свіжозавареного чаю, м'якого пледу й улюбленого яблучного пирога. Існує безліч рецептів цього пирога, і сьогодні ми вирішили поділитися з вам одним із найпростіших. Цей рецепт смачного пирога знали ще наші бабусі. Поспішайте на кухню й нумо готувати!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Булочки із гарбузом від Валентини Хамайко
Інгредієнти:
пшеничне борошно - 0,2 кг
манна крупа - 0,2 кг
цукор - 0,2 кг
молоко - 0,2 л
розпушувач - 2 ч.л.
сіль
ванілін - 5 гр
яблука - 1 кг
вершкове масло - 20 гр
Приготування:
1. В окремій посудині змішати борошно, цукор, розпушувач, ванілін, сіль і манку. Ретельно перемішати. Тісто готове.
2. Яблука помити й почистити. Натерти на терці.
3. Форму для випікання застелити пергаментним папером і намастити маслом. Розділити тісто на 3 рівні частини. Першу частинку покласти на форму.
4. Викласти перший шар яблук. Повторити шари.
5. Згори викласти решту яблук й посипати корицею.
6. Довести молоко до кипіння і полити ним пиріг. Після цього полити пиріг розтопленим маслом.
7. Випікати десерт при температурі 180 градусів протягом 45-50 хвилин. Смачного!
Крім того, ви можете приготувати яблучний пиріг за рецептом Руслана Сенічкіна. Рецепт пирога від Руслана - у відео.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 смачних рецептів, які зроблять вас королевою випічки