Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Простий рецепт пирога з яблуками

яблука яблучний пиріг
Потіште рідних ароматним пирогом, який готується за 5 хвилин!

Осінь - час для свіжозавареного чаю, м'якого пледу й улюбленого яблучного пирога. Існує безліч рецептів цього пирога, і сьогодні ми вирішили поділитися з вам одним із найпростіших. Цей рецепт смачного пирога знали ще наші бабусі. Поспішайте на кухню й нумо готувати!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Булочки із гарбузом від Валентини Хамайко

Інгредієнти

пшеничне борошно - 0,2 кг

манна крупа - 0,2 кг

цукор - 0,2 кг

молоко - 0,2 л

розпушувач - 2 ч.л.

сіль

ванілін - 5 гр

яблука - 1 кг

вершкове масло - 20 гр

Приготування:

1. В окремій посудині змішати борошно, цукор, розпушувач, ванілін, сіль і манку. Ретельно перемішати. Тісто готове. 

2. Яблука помити й почистити. Натерти на терці. 

3. Форму для випікання застелити пергаментним папером і намастити маслом. Розділити тісто на 3 рівні частини. Першу частинку покласти на форму. 

4. Викласти перший шар яблук. Повторити шари. 

5. Згори викласти решту яблук й посипати корицею. 

6. Довести молоко до кипіння і полити ним пиріг. Після цього полити пиріг розтопленим маслом. 

7. Випікати десерт при температурі 180 градусів протягом 45-50 хвилин. Смачного!

Крім того, ви можете приготувати яблучний пиріг за рецептом Руслана Сенічкіна. Рецепт пирога від Руслана - у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 смачних рецептів, які зроблять вас королевою випічки

2018-10-29