Повернення Жіночого кварталу: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Програма 1+1

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Моє чуже життя», з понеділка по п'ятницю о 15:45

Якщо заради кохання доведеться зректися сім'ї, який вибір буде зроблено? Дивіться нові серії улюбленого серіалу Моє чуже життя з понеділка по п'ятницю о 15:45 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цікавих фактів про зірку серіалу Моє чуже життя Езгі Асароглу

«Величне століття. Нова володарка», з понеділка по п'ятницю о 17:10

Султан Мурад проводить ніч з принцесою Фарією, а зранку бачить, що вона покинула палац разом з матір'ю і мадам Маргаритою. Почуття до Фарії не дозволяють йому її відпустити, тому він вирушає за нею. Не пропустіть нові серії серіалу з понеділка по п'ятницю о 17:10 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-6 історичних місць, де знімали серіал Величне століття. Нова володарка

«За правом любові», з понеділка по четвер о 20:45

Микола і Петро дружать з дитинства і закохані в одну дівчину Анну. Дівчина виходить заміж за Петра, і Микола змушений з цим змиритися. Щоб заробити грошей, друзі наймаються на риболовецьке судно. Петро гине в море. Микола повертається додому і стає опорою для молодої вдови і маленького сина загиблого друга. Через декілька років Анна погоджується вийти заміж за Миколу. Як розгортатимуться події далі - дивіться у новому мелодраматичному серіалі. 

«Міняю жінку», у понеділок о 21:45

У понеділок міняємо справжнього чоловіка на безробітнього тирана. Не пропустіть найнеординарніший сезон шоу Міняю жінку вже у понеділок на телеканалі 1+1.

«Інспектор. Міста», у вівторок о 21:45

У вівторок Володимир Остапчук перевірить місто Кропивницький. Чи пройде місто перевірку? Не пропустіть новий випуск проекту вже у вівторок о 21:45 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук на мотоциклі переслідував злочинця

«Світ навиворіт», у середу о 21:45

У середу Дмитро Комаров вирушить у кримінальні райони Ріо-де-Жанейро, ризикуючи своїм життям. Не пропустіть тревел-шоу Світ навиворіт у Бразилії у середу о 21:45 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров у Бразилії стане патрульним поліції

«Жіночий квартал», у суботу о 21:30

Жіночий квартал повертається! Це шоу сповнене яскравими танцювальними і вокальними номерами, гумористичними сценками та дотепними жартами, які допоможуть жінкам із легкістю подивитися на актуальні події у житті. На сцені Жіночого Кварталу ще більше жартуватимуть про кохання, заміжжя, побутові та сімейні теми, а також про зірок шоу-бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман Дуда вперше розповів, як зробив пропозицію руки та серця Вірі Кекелії

«Полюби мене такою», у неділю о 21:00

За сюжетом стрічки примхлива та егоїстична донька столичного багатія Даша готується до весілля із помічником батька Павлом. Вона настільки розбещена, що іноді своїми примхами допікає всім довкола та навіть власній подрузі Ксенії. Та дівич-вечір змінює все життя мажорки. Даша потрапляє в ДТП та її, непритомну, кидають напризволяще наречений і його кохана, які давно за спиною Даші зраджують їй. Життя дівчини рятує автомеханік Олексій. У пораненій дівчині він впізнає мегеру, через несправедливість якої колись втратив роботу. Після автопригоди Даша прокидається в сільському будинку Олексія, не пам’ятаючи, ким вона є насправді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 серіалів, які повинна подивитися кожна жінка

Новини по темі