Рідкісне відео: Святослав Вакарчук привітав всіх з Днем матері та показав свою маму Світлану Олександрівну

Святослав Вакарчук разом з мамою привітав всіх з Днем матері: відео

Тренер "Голосу країни" Святослав Вакарчук привітав всіх з Днем матері разом зі своєю мамою Світланою Олександрівною.

Поділитися:

Фронтмен гурту "Океан Ельзи", тренер "Голосу країни-12" Святослав Вакарчук розчулив вчора мережу відео зі своєю мамою Світланою Олександрівною. У День матері вони привітали всіх матерів з цим чудовим святом.

"Вітання всім українським матерям і матерям всього світу з Днем матері! Я сьогодні поруч зі своєю улюбленою мамою в нашому рідному Мукачево. Ми спеціально виїхали сюди на 1 день. Крім того, що зустрілися з волонтерами і переселенцями, головне побули разом. Мамо, я тебе дуже люблю, дякую за те, що ти дала мені життя", – сказав Святослав Вакарчук, цілуючи маму в щоку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дня матері: Президент України Володимир Зеленський опублікував дитяче фото зі своєю мамою

Святослав Вакарчук народився в Мукачево, а коли йому було 2 місяці, родина переїхала до Львова. Мама Святослава Вакарчук Світлана Олександрівна відповіла сину:

"Славчику, я тебе дуже люблю, і тебе, і Ольчика, і всіх дітей, і всіх мамів".

Святослав Вакарчук має ще молодшого брата Олега. Саме з ним та мамою Вакарчук святкував цього року Різдво у Львові, показавши фото в мережі.

Вакарчук родинаФОТО: Instagram/sviatoslav.vakarchuk

Лідер гурту "Океан Ельзи" відомий тим, що не любить публічності по відношенню до своєї родини, тому подібні фото і відео є доволі рідкісними. У часи війни Святослав Вакарчук вступив до лав ЗСУ та отримав спеціальне завдання, активно волонтерить, дає благодійні концерти. В одному з інтерв'ю він зізнався, що після нашої перемоги йому дуже хочеться побачити родину, яку він давно не бачив. Нагадаємо, у Святослава Вакарчука влітку 2021 року народився син Іван. Очевидно, саме його та інших членів своєї сім'ї музикант прагне побачити після нашої перемоги.

Новини по темі