Сексуальна дружина Влада Ями станцювала грайливий Vogue (відео)

Сексуальна дружина Влада Ями станцювала грайливий Vogue (відео) | Зіркове життя | 1+1
Фото: Anna Turayeva, instagram/liliya_yama

Наймодніший стиль танців у виконанні коханої хореографа.

Поділитися:

Днями дружина відомого хореографа та судді проекту «Танці з зірками» Влада Ями Ліліана заінтригувала своїх підписників . Зваблива хореографія у стилі Vogue у поєднанні зі шкіряними штанами та сексуальним чорним топом привернула увагу кожного. Шанувальники чекали продовження запального танцю. А від коментарів не відмовився і сам Влад Яма, який опублікував відео коханої на своїй сторінці в Instagram та додав жартіливий підпис:

Ось чим займається моя кохана дружина. коли я на гастролях, а син на плаванні... Мене часто запитують, чи є танцівницею Ліліана. Відповідь — ні.  Але це не точно...  Вже. Головне, що поспішає на тренування із задоволенням та повертається з усмішкою. 

Фото: instagram/liliya_yama

Днями з'явилося продовження сексапільної хореографії. Ліліана поділилася повною версією танцювального відео у своєму мікроблозі. Після перегляду кліпу навіть професійний хореограф Влад Яма відчув конкуренцію та зрозумів, що тепер варто ще більше тренуватися:

Здається, хтось став яскравішим від мене... Піду відпрацьовувати румба-хід, — прокоментував танцівник.

 Своєю чергою Ліліана зізналася, що танці дарують їй неймовірний досвід та емоції. Дивись запальне відео з енергійною хореографію просто зараз:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Liliya Yama (@liliya_yama) Неймовірний досвід та емоції — все це тепер зі мною назавжди.❤️ Цінуйте кожну мить... Вона безцінна.

Неймовірний досвід та емоції — все це тепер зі мною назавжди. Цінуйте кожну мить... Вона безцінна.

Цікаво, що напрямок танцю, який обрала Ліліана зараз у тренді. Він приваблює запальною технікою та емоційністю.

До слова, днями ми підібрали п’ять стилів танцю, які легко замінять заняття спортом та покращать настрій. Читай .

Нагадаємо, Влад Яма теж не відстає від своєї дружини і під час  «Танців... » у парі з Анною Різатндіновою та Олександром Прохоровим продемонстрував яскраве танго з гумористичною родзинкою. Дивись виступ вибухового тріо просто зараз:

Читай ще більше новин про зіркове подружжя далі:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі