Найкращі виступи Ксенії Мішиної на «Танцях з зірками» (відео)

Танці з зірками
Ксенія Мішина: Найкращі виступи переможниці «Танців з зірками» (відео) | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Згадай пристрасні танці акторки, які полонили серця кожного.

Поділитися:

Неймовірні чотирнадцять тижнів прямих ефірів «Танців з зірками» промайнули наче одна мить. Судді та глядачі обрали найпотужнішу пару нового сезону — золото отримали Ксенія Мішина та Женя Кот

Та не лише в суперфіналі, а й протягом усього проекту пара демонструвала шалену пристрасть і чуттєвість. Переконайся у цьому і дивись, як Ксенія та Женя майстерно підкорювали зірковий паркет.

Експресивний фокстрот

Перший ефір вибухового сезону «Танців з зірками» запевнив глядачів — скільки почуттів та гарячих рухів головний паркет країни ще не бачив. Пара відтворила історію молодої дівчини та спокусливого вампіра. Як Ксенія не намагалася уникнути поцілунку володаря ночі, проте пристрасть Жені Кота все ж таки здолала її. А емоційне завершення виступу остаточно прикувало глядачів до екранів — хореограф зірвав одяг зі своєї партнерки.

Чуттєвий хіп-хоп

Цим танцем Ксенія Мішина довела, що може бути не тільки в драматичному образі. Під відому пісню MONATIKа «Моим» зіркові учасники замотивували ніколи не здаватися і завжди досягати своїх цілей. Зворушливо та як завжди майстерно.

Пристрасний джаз

П'ять спокусливих дівчат, рухливе ліжко та непередбачуване вбивство — такого від пари ніхто не очікував. Для вечора шостого ефіру оновленого сезону Ксенія та Євген перевтілилися на героїв відомого мюзиклу «Чикаго». Навіть сувора суддя проекту Катерина Кухар була вражена такою гарячою хореографією і подарувала акторці латексний костюмчик. Дивись просто зараз.

Танго самозакоханої королеви

Під час ефіру обміну партнерами Ксенія Мішина разом з Єлизаветою Дружиніною захопили глядачів жіночим танго. Зіркова акторка обрала для себе образ холоднокровної королеви, а танцівниця — слухняної фаворитки. Вони переконливо зобразили їхні непрості стосунки та отримали високі бали від членів журі. Гра, драма та трагічний фінал — ти маєш це побачити!

Запальний джайв

Досить сліз — вимагали від пари не лише суворі судді проекту, а й прихильники танцювального шоу. Під хіт Вєрки Сердючки «Все будет хорошо» учасники зарядили усіх присутніх позитивом та змусили підтанцьовувати кожного. І хто після такого енергійного виконання наважиться асоціювати Ксенію тільки з королевою драми? 

Містична румба зі спокусливою родзинкою

Зіркова пара вирішила знову повернути на паркет улюблену всіма love story. Проте цього разу було не все так просто. Справжньою окрасою вечора став небезпечний трюк Євгена на пілоні. Ба більше, Ксенія отримала від звабливого диявола смачний презент...

Спекотне танго

До улюбленої пари проекту приєдналася гаряча співачка та учасниця минулого сезону оновленого шоу Michelle Andrade. На паркеті запалало справжнє полум'я пристрасті. Під час виступу дівчата змагалися за увагу сексуального хореографа, граючи в російську рулетку. Чи вдалося красуням закружляти у пристрасному танго з Євгеном — дивись у відео просто зараз.

Сексуальний фристайл

Під час дванадцятого прямого ефіру вибухового сезону «Танців...» Ксенія Мішина і Женя Кот показали глядачам фристайл під пісню Тіни Кароль «Зачем я знаю». Безсумнівно, цій парі ніяка стихія не завада! Пристрасний танець під дощем вразив не лише фанатів шоу, а й членів журі. Насолодися і ти гарячою хореографією далі.

Емоційний пасодобль

Боротьба за місце у суперфіналі була запеклою. У тринадцятому ефірі Ксенія Мішина вийшла на паркет в образі звабливої циганки під пісню «Очи черные» та причарувала свого партнера. Після такої хореографії спекотно стало усім в глядацькій залі. Навіть Влад Яма від такого вогню пристрастей пригадав свій танець з Наталією Могилевською, який він виконував тринадцять років тому. 

Сучасний ф'южн

На виступ із суворою суддею проекту, відомою балериною Катериною Кухар із нетерпінням чекали всі. Адже Ксенія не побоялася кинути виклик професійній танцівниці — і не дарма! Зіркові учасники перевтілилися у зухвалих грабіжників, а Катерина стала музейним експонатом. Насолоджуйся чарівним танцем, у якому поєдналися класика та сучасність, просто зараз.

А якщо ти хочеш переглянути ще більше танців, ми підібрали найкращі виступи срібної призерки Анни Різатдінової, які привели її до суперфіналу. Пригадай шлях гімнастки на проекті .

Читай також:

1. Найчуттєвіші вальси на «Танцях з зірками» (відео)

2. 10 найефектніших танго на «Танцях з зірками» (відео)

3. Незабутні фристайли на «Танцях з зірками» (відео)

4. Найпроникливіші контемпорарі на «Танцях з зірками» (відео)

Новини по темі