Сергій Бабкін показав архівне фото з рудоволосою коханою

Сергій Бабкін показав архівне фото з рудоволосою коханою | 1+1
Фото: Веронiка Монакова, Jetsetter

Стільки ніжності на одній світлині.

Поділитися:

Сергій та Сніжана Бабкіни – одна з найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Їхньому щасливому шлюбу виповнилося вже десять років, а нещодавно у ньому народилася третя дитина – син Єлисей.

Попри те, що рожеве весілля вже позаду, Бабкіни не втомлюються зізнаватись одне одному в коханні. Днями Сергій випустив зворушливий трек, присвячений дружині, а у кліпі закохані пригадали, як пішли під вінець. А тепер співак опублікував милу архівну світлину з коханою, на якій вона ще рудоволоса. Цікаво, що Сніжана Бабкіна справді довгий час була рудою, але змінила колір волосся заради Сергія.

Фото: instagram/babkin_official

У підписі співак зізнався, що це його перше спільне фото зі Сніжаною. На його пальці вже мерехтить обручка – можливо, закохані вперше потрапили в один кадр вже після весілля. Втім, цілком імовірно, що це прикраса ще від першого шлюбу. Адже відомо, що Сергій та Сніжана таємно повінчалися, коли обоє були одружені з іншими. Детальніше про це дізнайся з відео:

Більше про зіркове подружжя дізнавайся на нашому сайті:

1. Бабкін та його вагітна дружина знялися оголеними

2. Сніжана Бабкіна вперше після пологів показала фігуру в купальнику (фото)

3. Бабкіни показали щасливі та невимушені фото зі свого весілля

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі