Схудла Оля Полякова похизувалася розкішною фігурою в бікіні

Схудла Оля Полякова похизувалася розкішною фігурою в бікіні | 1+1
Фото: Олександр Пілюгін, Jetsetter

Співачка розсекретила, як позбулася 5 кілограмів.

Поділитися:

З приходом холодів душа особливо просить осіннього затишку. Увечері хочеться зануритися в плед, випити духмяного чаю, а рука сама тягнеться до тістечка. Тому нерідко саме в осінньо-зимову пору на талії осідають зайві кілограми.

Попереджений – значить озброєний, – подумала Оля Полякова і вирішила зламати систему. Днями на сторінці в Instagram співачка опублікувала світлину, аби похизуватися результатами свого схуднення – мінус п’ять кілограмів!

Фото: instagram/polyakovamusic

Натхненна зірка розповіла підписникам, як скидала вагу. Оля повністю відмовилася від випічки та молочних продуктів і замінила їх «тренуваннями та коханням». Тож на фото її фігура і справді має навіть більш тендітний вигляд, ніж зазвичай.

Не секрет, що спорт є важливою частиною життя Олі. Раніше вона показувала, як просто на подвір’ї тренується з еспандером та залучає до занять доньок.

Також нагадаємо, що нещодавно зірка спробувала себе в ролі дизайнера і випустила спільну колекцію з Андре Таном. Про це і про її стосунки з чоловіком дізнавайся з відео:

Ще більше новин про Олю Полякову:

1. Оля Полякова в пікантній сукні завітала до Національної опери

2. Оля Полякова прогулялася Парижем в екстремальному міні

3. Оля Полякова повторила образ Тіни Кароль

4. 15 років разом: Оля Полякова чуттєво привітала чоловіка з кришталевим весіллям

5. 14-річна донька Полякової вдягнула «мамин купальник»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі