Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Сирковий торт з фруктами за 15 хвилин

Цей ніжний торт не потрібно запікати!

Захотілось солодкого? Спробуйте приготувати смачний та корисний сирковий торт. На цей простий рецепт ви витратите всього 15 хвилин вашого часу. З першого шматочка, смакуючи яскравий фруктовий десерт, ви забудете про осінню погоду за вікном.

Фрукти можна використовувати як свіжі, так і консервовані або заморожені.

Для приготування десерту нам потрібно:

500 г сиру 1% або знежиреного;

300 г сметани;

мед (або цукор);

30 г желатину;

склянка води;

улюблені фрукти або ягоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Півень у вині від Олексія Душки

Як готувати:

1. У чистій сухій посудині перемішайте сир зі сметаною. Якщо сир дуже зернистий, то краще його протерти через сито. Таким чином торт вийде більш ніжним.

2. В отриману сирну масу додайте меду або цукру за смаком.

3. Желатин залийте у окремій мисці склянкою води. Перемішайте та залишіть на 10 хвилин до набрякання желатинових крупинок.

4. Миску з желатином поставте на вогонь. В цей час рідину потрібно помішувати, щоб вона не пригоріла. Якщо вільного часу на це немає, то можна розтопити желатин у мікрохвильовій пічці.

5. Після того, як всі крупинки зникнуть, рідкий желатин необхідно влити в сирну суміш.

6. Фрукти або ягоди миємо, чистимо від шкірки та насіння, ріжемо на шматочки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Гарбузові оладки від Юлії Саніної

7. На дно миски потрібно викласти всі фруктові скибочки.

8. На фрукти викладаємо сирну основу, верх якої потрібно вирівняти за допомогою лопатки або ножа.

Сирковий десерт ставимо в холодильник, щоб затвердів. Перед подачею переверніть миску фруктами вверх та вийміть.

Смачного!

2018-09-25
Новини
Новини