Що буде модним цієї осені

Тренди осені 2018
@tanya.gubenko

Дізнайтеся більше про головні тренди нового холодного сезону.

Поділитися:

Протягом останніх 5-ти років пропагувала практичність, невимушеність та комфорт. Що ж буде у тренді в новому холодному сезоні? Ми вирішили відкрити завісу і познайомити вас з головними модними новинками сезону осінь-зима 2018-2019.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, як оновити гардероб з мінімальними витратами

ШКІРЯНИЙ ПОЯС 

Допоможуть підкреслити лінію талії стильні шкіряні пояси. Особливо популярними у холодному сезоні стануть максимально широкі пояси з масивною пряжкою.

@versace

РЕЧІ З БАХРОМОЮ 

Весняно-літні пастельні відтінки відійдуть на задній план. Особливо популярними стануть кислотний лаймовий, рожевий та синій відтінки. Завдяки такій палітрі можна міксувати яскраві осінні луки, які приковуватимуть погляди. 

@scandinavianfashions

TOTAL BLACK

Діставайте улюблену чорну сукню, і ви точно будете у тренді! Радимо також придбати чорний шкіряний тренч, легінси з еко-шкіри та чорну спідницю-олівець, і сміливо міксувати елегантні тотал-блек луки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 б’юті-порад, які згодяться восени

@maxmara

КЛІТИНКА 

Проста та класична клітинка не здає своїх позицій і залишається у тренді восени 2018-го. Обирайте клітинку будь-яких відтінків. Модно також створювати образи, поєднавши два різні види клітинки в одному луці. 

@dianagloster

КРУГЛА СУМКА

Круглі та напівкруглі моделі сумок на піку популярності у 2018-ому. Модні експерти подейкують, що наймоднішою моделлю сезону осінь-зима стане сумка у формі кулі, яка вже є у колекціях Gucci.

@blaireadiebee

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 трендів літа, які не вийдуть з моди восени