Що допомагає Дженніфер Еністон у 50 мати фігуру 20-річної

50-річна Дженніфер Еністон назвала секрет, завдяки якому виглядає на 20 | Зіркове життя | 1+1
Фото: Harper's Bazaar, Alexi Lubomirski

Лише одне правило. 

Поділитися:

Голлівудська красуня Дженніфер Еністон — постійний лідер рейтингу знаменитостей, які анітрохи не змінюються з роками. У свої 50 їй вдається зберігати не лише красу шкіри та волосся, а й вражаючу стрункість. 

Акторка без вагань наважується на мініспідниці, обтислі штани та сукні. Адже їй справді немає чого приховувати. Днями в ефірі Radio Times Дженніфер відповіла на питання журналістів, у чому секрет. 

«Навіщо вдаватися до пластичної хірургії, якщо є речі, які ми можемо змінити самі? Потрібно лише захотіти».

Я багато експериментувала зі своїм харчуванням, і врешті-решт знайшла ідеальний варіант — інтервальне голодування. 

Еністон зазначила, що суворого режиму дотримується періодично. Утім, вона все одно почувається більш комфортно, коли харчується з інтервалами. До прикладу, Дженніфер майже ніколи не снідає. 

Яєчня з беконом вранці? Ні, не чула. Я прокидаюсь о 9 ранку і після пробудження не їм. Відчуваю велику різницю, коли проміжки між їдою 16 годин. 

Нагадаємо, що інтервальне голодування — режим харчування для схуднення, який передбачає більш тривалі проміжки між вживанням їжі, ніж зазвичай. Найпопулярнішою є схема 16/8, коли протягом 16 годин потрібно голодувати, а їсти можна впродовж наступних 8.

Процеси, які відбуваються в організмі в інтервал без їжі, мають назву аутофагія. За її відкриття в 2016-му японський вчений Йосінорі Осумі отримав Нобелівську премію. 

Аби така система харчування не шкодила організму, важливо, щоб упродовж короткого інтервалу раціон був повноцінним, збалансованим і корисним. 

Серед послідовників інтервального голодування фітнес-тренер і ведуча Аніта Луценко, співачка Слава Камінська, голлівудські зірки Марго Роббі, Клаудія Шиффер, Наомі Кемпбелл та багато інших. 

Зверни увагу, якщо протягом 16-годинного голодування ти відчуваєш дискомфорт, значить твій раціон недостатньо поживний. Краще проконсультуйся з дієтологом. 

Також Дженніфер Еністон нещодавно потрапила до Книги рекордів Гінесса. Чому — дізнаєшся з відео:

Інші новини про акторку: 

1. 50-річна Дженніфер Еністон похизувалася розкішною фігурою у новій фотосесії

2. Дженніфер Еністон публічно зізналась у коханні Бреду Пітту

3. 50-річна Дженніфер Еністон засвітила стрункі ніжки у шкіряному міні

4. 50-річна Дженніфер Еністон роздягнулася для глянцю

Новини по темі