Що пророкують новонародженому синові Меган Маркл і принца Гаррі

Що чекає на дитину Меган Маркл у майбутньому – прогноз аналітиків
Фото: GettyImages

Що ж чекає на королівське маля у майбутньому – дізнайтеся разом з нами.

Поділитися:

Існує цікаве припущення, що місце у списку престолонаслідування може суттєво вплинути на розвиток особистості королівського спадкоємця.

У понеділок, 6 травня, герцогиня Сассекська Меган Маркл народила принцові Гаррі первістка – сина Арчі Харрісона Маунтбеттен-Віндзора.

Фото: @sussexroyal

Як пише The Sydney Morning Herald, учені з університету Сема Хьюстона склали список рис характеру королівських дітей залежно від того, у якому порядку вони народились.

Так, перша дитина – єдина, хто отримує ексклюзивну увагу батьків. Тому найстарші діти часто демонструють хороші лінгвістичні здібності та легко розвивають соціальні навички. Принц Джордж, первісток принца Вільяма та Кейт Міддлтон, – тому доказ. Ледь не з перших днів життя хлопчик вивчає іспанську.

Та батькам треба бути обачними, щоб не привчити першу дитину до надмірної уваги.

Фото: @sussexroyal

Старші діти втричі частіше демонструють лідерські якості, ніж їхні молодші брати і сестри. А отже, первісток герцогів Сассекських Арчі ймовірно виросте справжнім лідером.

Усупереч поширеним уявленням про монарше життя народитися другим – не означає стати аутсайдером. Часто це пророкує принцові чи принцесі більш спокійний і виважений характер.

Друга дитина змалечку навчається майстерно уникати конфліктів і гарно ладнати з людьми. Та не виключено, що саме вона буде ще тим бунтарем (!). Можливо, це природна реакція на тривале перебування у тіні старшого брата чи сестри. Цікаво, чи підтвердить цю статистику чарівна принцеса Шарлотта?

Фото: @sussexroyal

Можливо ви здивуєтесь, але саме третій спадкоємець – справжній щасливчик. Багатодітні королівські батьки не мають достатньо часу, щоб контролювати все, що відбувається в житті їхніх дітей. Тому наймолодший принц чи принцеса мають більше шансів проявити свою індивідуальність і засяяти по-справжньому. А це означає, що ми почуємо ще багато цікавого про життя наймолодшого сина герцогів Кембриджських, принца Луї.

Сподіватимемось, що син Гаррі й Меган успадкує лише найкращі риси династії Віндзорів і стане чудовим представником королівської родини Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі отримав перший подарунок для маленького сина

Новини по темі