Співачка Славія про ексчоловіка DZIDZIO:"Колишніх треба підтримувати"

Славія прийшла на прем'єру фільму колишнього чоловіка DZIDZIO
Instagram/slavia_official

Ексдружина DZIDZIO завітала на прем'єру його нового фільму, аби підтримати колишнього.

Поділитися:

Колишня дружина DZIDZIO, співачка Славія, прийшла на прем'єру нового фільму ексчоловіка "Де гроші". Це вже третя комедія артиста. Як співачка наважилася прийти та чи забула усі образи на чоловіка розповіла "ЖВЛ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв про своє розлучення та весілля доньки: "Я не очікував, що так багато буду плакати" (ЕКСКЛЮЗИВ "ЖВЛ")

Славія запевнила, що всі її образи у минулому:

Колишніх треба підтримувати, особливо, якщо вони такі талановиті. Я вважаю, що щоб не було, треба залишатися в цій любові. Після 20 років шлюбу я собі не уявляю, як можна залишитися в поганих стосунках. У мене з Михайлом пов'язане тільки все найкраще, найприємніше.

Проте в якому ж моменті в стосунках пішов злам? Зізналася:

Потім я вирішила вийти на велику сцену. Михайлові це не дуже сподобалось. Я трохи вислизнула з-під його контролю, проте інакше я не могла. Щоб не втратити себе, треба завжди обирати себе.
Так склалося, що я от завжди відчувала, що щось не так останнім часом. Тягнула його з собою на якісь моря, емоції дарувала. Потім перестала його тягнути за собою в якісь подорожі, тому що розуміла, що він має бути тут, має творити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антоніна Матвієнко розповіла, як мама зреагувала на вагітність у 16 і за що ображається на Ніну Митрофанівну: "Я би хотіла, щоб вона зрозуміла, що мене мучить"

Сам Михайло подарував співачці квартиру біля Києва. Чи оселилася артистка вже? Пояснила:

Ми чекали поки добудують, поки що не оселилася. Ми планували жити там вдвох, навіть робили дизайн проєкту...

Дивіться відео, де Славія розповідає ще більше подробиць: