Тенісистка Еліна Світоліна зізналася, чим її завоював Гаель Монфіс, та розповіла, що не збирається покидати спорт: «Для мене важливо виграти якомога більше титулів»

Еліна Світоліна зізналася «ЖВЛ», чим полонив її серце коханий чоловік Гаель Монфіс, а також чи довго ще збирається продовжувати спортивну кар’єру?

Поділитися:

Перша ракетка України, бронзова призерка Олімпіади-2020 у Токіо Еліна Світоліна ексклюзивно для «ЖВЛ» розповіла, чому вирішила вийти заміж за французького тенісиста Гаеля Монфіса, чи планують вони поповнення, а також чи збирається вона завершувати свою спортивну кар’єру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпійська призерка Еліна Світоліна про бронзову нагороду у Токіо, моральний тиск на спортсменів та підтримку рідних і коханого

Літо 2021 року стало для Еліни Світоліної знаковим та насиченим на щасливі події. Спочатку вона вийшла заміж за свого бойфренда, французького тенісиста Гаеля Монфіса, а трохи згодом – виграла першу в історії українського спорту олімпійську медаль з тенісу. У Токіо Еліна здобула «бронзу», яка, зізнається тенісистка, є для неї на вагу золота.

Після Олімпіади Еліна не поїхала відпочивати, а майже одразу ж вирушила на престижний тенісний турнір у Чикаго, який виграла.

Еліна Світоліна

Еліна Світоліна зізнається – 32 тижні на рік вона подорожує по турнірах. І навіть у весільну подорож з коханим чоловіком ще не мала можливості поїхати. Через щільний графік спортсменів її заплановано аж на листопад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еліна Світоліна вийшла заміж: наречена у брюках, наречений у фіолетовому (перші весільні фото)

Чому ж Еліна вирішила пов’язати своє життя саме з Гаелем Монфісом?

Еліна Світоліна весілля

Тенісистка зізнається:

Його найкращі якості – це доброта та чесність. Він завжди знає правильні слова та розуміє, через що я проходжу в тенісі.

Дивіться, як Еліна Світоліна до весілля розповідала про своє особисте життя: 

Нещодавно, 12 вересня, Еліна Світоліна відзначала свій 27-й День народження. Коханий чоловік привітав її у соцмережах такими теплими словами:

З днем народження, моя кохана. З того дня, як ти увійшла у моє життя, ти стала причиною того, що я дихаю. Ти – зірки на моєму небі. Ти – Любов мого життя.

Незважаючи на вкрай щільний графік, Еліна Світоліна поки не збирається завершувати спортивну кар’єру. Вона говорить – хоче родинного затишку і дітей, але трохи згодом. А поки – час її професійного розвитку та зростання.

Еліна Світоліна теніс

Еліна Світоліна резюмує:

Я не ставлю якоїсь точки, де би я хотіла завершити кар’єру. Для мене важливо виграти якомога більше титулів.

ФОТО: Instagram/elisvitolina