Тіна Кароль у сексуальному образі розважилася у київському ресторані на Хелловін (відео)

Тіна Кароль у сексуальному образі розважилася у київському ресторані на Хелловін (відео) | 1+1
Фото: Ден Бобров / 23-59.com.ua

Очей не відвести!

Поділитися:

Багатьом зіркам українського шоу-бізнесу полюбилося містичне свято Хелловін. Вони не втрачають чудової нагоди приміряти стилізовані костюми, щоб вразити своїх прихильників.

Так, співачка Тіна Кароль у десятому ефірі «Танців з зірками» перевтілилася у білого янгола, а безпосередньо на Хелловін вразила відвертим образом. Відео, на яких зірка відпочиває з друзями в одному з київських ресторанів, з’явилися на сторінці фанклубу виконавиці в Instagram.

Поп-діва вбралася в обтислу напівпрозору чорну сукню. Доповнила образ грайливим аксесуаром — обручем із вуаллю та вушками. Яскравим акцентом її хелловінського луку стали червоні туфлі-човники з блискітками та лаконічним чорним бантом. Не відмовилася зірка і від своєї візитівки – червоної помади. Що ж, Тіна — справді напрочуд сексуальна «зайка»!

Фото: Ден Бобров / 23-59.com.ua

До слова, у розпалі вечірки артистка не всиділа на місці та пішла у танок просто біля столу.

Нагадаємо, нещодавно глядачі «Танців з зірками» стежили за довгоочікуваним дуетом Тіни Кароль та Dan Balan. Дивись їхній проникливий виступ просто зараз:

Більше про образи зірок на Хелловін читай у матеріалах:

1. Як створювали неймовірні образи учасників «Танців з зірками» до Хелловіна

2. Страхітливі образи українських зірок на Хелловін (декого важко впізнати)

3. Катерина Кухар прийшла на «Танці з зірками» зі своєю головою

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі