Тіна Кароль вперше показала архівні фото зі свого весілля

Тіна Кароль вперше показала архівні фото зі свого весілля
Фотографія: Viva!

Зірковий тренер вперше поділилася знімками зі свого таємного весілля на Мальдівах.

Поділитися:

Олена Шоптенко вийшла заміж вдруге (фото)Відома співачка і зірковий тренер проекту «Голос. Діти-3» Тіна Кароль вперше поділилася весільними знімками з романтичного весілля на Мальдівах.

Тіна Кароль та Євген Огір почали працювати разом у 2007 році. Поступово робочі стосунки переросли у дружбу, а потім в романтичні взаємини.

«Якось грудневого ранку Женя прийшов до мене з букетом квітів і солодощами. Я запропонувала йому чаю, а він раптово сказав: «Тіна, я прийняв рішення!» - «З приводу чаю?» Він посміхнувся, встав на одне коліно, узяв мою руку, ніжно поцілував і запропонував мені вийти за нього заміж», – згадує Кароль в ексклюзивному інтерв’ю для Viva!

Закохані зареєстрували шлюб, а вже за декілька днів полетіли на Мальдіви, де і відбулася весільна церемонія.

Розписалися ми скромно. Подали заяву, домовилися, щоб церемонія пройшла швидко, там були присутні лише батьки, свідки, близькі родичі. А на Мальдівах ми таємно одружилися. Це була моя дівоча мрія – одружитися на Мальдівах.

Нещодавно Олена Шоптенко розсекретила свого другого чоловіка. Пара також не влаштовувала гучного святкування. Стежте за новинами на 1plus1.ua та дивіться, чи потішить прихильників пишним весіллям Джамала, якій нещодавно зробили пропозицію.