У мережі обговорюють перші кадри нового фільму про Меган Маркл і принца Гаррі

Перші кадри нового фільму про Меган Маркл і принца Гаррі
GettyImages

​​​​​​​Друга стрічка отримала назву «Гаррі і Меган: становлення королівської пари».

Поділитися:

З моменту виходу першого фільму, присвяченого герцогам Сассекським, минув майже рік. Британський канал Lifetime вирішив повторити успіх картини та зняв продовження романтичної історії онука Єлизавети II та колишньої акторки.

Стрічка «Гаррі і Меган: становлення королівської пари» охопить перший рік Меган Маркл у новому статусі. Головні ролі вперше виконають Тіффані Сміт і Чарлі Філд. Зміна акторського складу відбулася через невдоволення глядачів грою Паріси Фітц-Хенлі та Мюррея Фрейзера.

Видання Vanity Fair оприлюднило перші кадри зі зйомок картини.

 Фото: Sergei Bachlakov/Lifetime

«Фільм, безумовно, зачіпає багато сімейних проблем», — розповіла Тіффані Сміт — виконавиця головної ролі Меган Маркл. — «Це були одні з найскладніших сцен для зйомок, адже не всі подробиці та емоції самої Меган відомі світу. Це дуже делікатна тема. Все, що я можу зробити — це передати, як би я почувала себе в цей момент і довіритися режисерові».

Світова прем’єра фільму «Гаррі і Меган: становлення королівської пари» запланована на 27 травня. Та цікаві подробиці з життя пари можна дізнатися вже зараз з сюжету Сніданку з 1+1: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому ми не побачимо Меган Маркл на публіці протягом місяця

Новини по темі