У резиденції Єлизавети ІІ панує різдвяна атмосфера (затишні фото)

У резиденції Єлизавети 2 панує різдвяна атмосфера | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Віндзорський замок уже декоровано до зимових свят.

Поділитися:

Великобританія активно готується до різдвяних свят, і королівська родина – не виняток. У мережі з'явилися фото, як працівники Віндзорського замку прикрашають святкову ялинку в червоній вітальні, де королева зазвичай приймає гостей. Вони брали до уваги ескіз, раніше затверджений Єлизаветою ІІ

Королева обрала класичний декор, поєднавши зелений, червоний та золотий кольори у ялинкових прикрасах. До того ж було декоровано великий стіл посеред вітальні за допомогою арки й ікебани, які мають гармонійний вигляд поруч із золотим сервізом та підсвічниками. Цікаво також, що ялинку встановили у кімнаті, де герцоги Сассекські Меган і Гаррі вперше показали світу свого малюка Арчі. Окрім ялинки та святкового столу, можна також помітити чимало святкових вінків на стінах.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Times and The Sunday Times (@thetimes) on

Відомо, що скоро буде прикрашено й головну резиденцію Її Величності – Букінгемський палац. Саме там, традиційно, Єлизавета ІІ запише свою різдвяну промову, яку оприлюднять напередодні Різдва. 

Фото: Getty Images

Королівська родина зустрічатиме Різдво у Сандрінгемі. Вони відвідають святкову службу й пообідають разом. Достеменно відомо, що принц Гаррі та Меган Маркл разом із сином не приєднаються до них. Вони вирушать на Різдво до Америки й проведуть свято з мамою герцогині – Дорією Реглан. 

Нагадуємо, нещодавно Єлизавета ІІ та принц Філіп відсвяткували 72-у річницю з дня весілля. Дивись зворушливі фото подружжя

Дізнавайся більше про улюблені святкові страви Її Величності у відео: 

Твоїй увазі ще кілька новин про королівську родину: 

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі