Український гурт підкорює YouTube своїм супершвидким репом (відео)

Гурт KALUSH випустив вибуховий хіт «Ти гониш» | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Фото: instagram/kalush.official

KALUSH показали свою версію культового «Скаженого Макса».

Поділитися:

Нещодавно відома реперка аlyona аlyona розповіла у своєму Instagram про прикарпатський гурт KALUSH. Тоді їхній сленг і супершвидке флоу «підірвало» інтернет. Певно, хлопці зловили хвилю, на якій створюються хіти – після «Не маринуй» випустили ще один трек, що потроху засідає в українських головах.

Відео на пісню «Ти гониш» одразу сподобалося юзерам. Лише за два дні воно набрало 73 тисячі переглядів, а майже за тиждень – понад 209 тисяч. До слова, деякі його кадри нагадали нам уривки з відомого бойовика «Скажений Макс».

Поглянь... хіба ці фрагменти не схожі?

Темп читки збиває з пантелику – ти захоплюєшся майстерністю та чіткістю, але, водночас, стараєшся вловити сенс. Що, до слова, зробити дуже складно. Втім, реп-гурт вклав у текст та відео важливий соціальний меседж. Це своєрідний протест проти нездорового способу життя та шкідливих звичок. Вони відверто говорять про те, що інколи безневинне «за компанію» може привести до дуже неприємних наслідків.

Нагадаємо, що KALUSH – це Олег Псюк, відомий як МС Псючий Син, Ігор Діденчук (грає на народних інструментах) та загадкова людина-килим.

Цікаво, що їхня подруга аlyona аlyona також прокоментувала кліп: «Хлопці, коли feat?». Отож, цілком ймовірно, що невдовзі співачка та самобутній гурт вразять світ новим суперхітом! А поки що дивись кліп і переконуйся у їхній крутості:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Мережу сколихнув новий кліп репера Серьоги в дуеті з «MONATIKом»

Новини по темі