Юрій Горбунов поділився зворушливим фото синів: "Привіт, братику!"

Юрій Горбунов та Катерина Осадча виклали фотографії синів
Соцмережі Юрія Горбунова

На фотографії старший син роздивляється щойно народженого молодшого — кадр наймилішого моменту життя родини!

Поділитися:

Ведучий "Голосу країни" та "Танців з зірками" Юрій Горбунов, в якого 4 дні тому народився другий син від ведучої "Світського життя" Катерини Осадчої, виклав на свою сторінку в Instagram фотографію з моменту знайомства старшого з молодшим. Нарешті подружжя вирішило викласти фотографію обличчя Івана, яке до цього приховували!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов вдруге стали батьками! (фото)

На фотографії старший син Іван ніжно тримає голову малюка та уважно роздивляється його обличчя. Ведучий ніжно підписав світлину:

Привіт, братику! Наші хлопці знайомляться! #сімя❤️ #люблю #дякуюкатруся

Катерина Осадча та Юрій Горбунов вже вдруге стали батьками. Катерина має старшого сина від першого шлюбу Іллю, якому вже 18 років. Цього літа в хлопця був випускний. Катя зізналась: в шоці, як швидко плине час — ніби вчора свій випуск святкувала:

Мій випускник ❤️. Ніби тільки в мене був випускний, а вже в Іллі :) і ніби тільки йшли в перший клас, а вже Ілля майбутній студент! Ілля, нехай доросле життя буде легким і щасливим, а я завжди поруч.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки вітають Катерину Осадчу і Юрія Горбунова з народженням сина: фото

В 2017 році у подружжі ведучих народився син Іван, обличчя якого пара старанно приховувала. На шоу "Твій день" Юрій Горбунов поділився, що вирішили так, аби дати дитині право вибору, а на всіх сумісних фотографіях Іван знімкували зі спини.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Навесні 2021 Катерина Осадча зізналась: чекає на поповнення! Стать дитини приховувалась до останного, тому ведучі не влаштовували Gender party, а на Baby shower вечірці не було ніяких натяків: дизайн був в золотому кольорі. 19 серпня о 5.05 ранку, на Яблучний Спас, народилося, як сказала Катя, святкове яблучко — син! Тепер Юрій Горбунов майже зібрав свою команду з міні-футболу!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

І вчора, 22 серпня, родина привідкрила одну зі своїх таємниць та виклала фото, де можна розгледіти обличчя середнього сина. Єдина загадка, яка досі не була оголошена парою — яке ім'я обрали молодшому, проте поділилися, проте зазначили, що воно точно не буде на букву "І". 20 червня ведуча з пологового вийшла на зв'язок в "Сніданок з 1+1", де повідомила, що ще вагаються, як назвати малечу та в них є ще декілька годин, аби подумати над цим. 

Новини по темі