Юрій Горбунов зізнався, що має нові продюсерські плани

Юрій Горбунов у Скаженому весіллі

Талановитий ведучий, актор і продюсер прокоментував успіх кінострічки «Скажене весілля».

Поділитися:

4 жовтня у прокат вийшла нова українська комедія «Скажене весілля». За сюжетом стрічки донька головного героя навчається за кордоном і раптово повідомляє батькам, що виходить заміж за француза. І ось вона привозить авфрофранцуза знайомитися зі своїми батьками і, як часто буває, батьки застрягли у своїх судженнях і не сприймають обранця доньки. Після цього виникає купа проблем, які головні герої намагаються здолати на шляху до власного щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наречені» Осадча і Горбунов влаштували скажене весілля (фото)

В ексклюзивному інтерв’ю для 1plus1.ua продюсер «Скаженого весілля», ведучий шоу Танці з зірками й молодий татусь Юрій Горбунов розповів, чому вирішив зайнятися продюсерською роботою і поділився подробицями зі зйомок стрічки.

Ви вперше стали продюсером повнометражного фільму. Як почуваєтесь у цій ролі? Чому вирішили зайнятися продюсерською діяльністю?

Я давно планував стати продюсером, але не було нагоди реалізувати цю ідею. Як тільки з’явилась можливість спробувати свої сили, я зробив це із задоволенням. І, як показує досвід, все склалось якнайкраще. Нині «Скажене весілля» - найуспішніша комедія, і наша команда дуже цьому рада.

Фільм «Скажене весілля» б’є рекорди у прокаті. Чи були впевнені в успіху кінострічки із самого початку?

Ми розраховували на успіх і щасливі, що він перевищив усі наші сподівання. Звичайно, від провалу ніхто не застрахований, і усе могло трапитись, але ми не мали сумнівів, що «Скажене весілля» отримає позитивні відгуки. Усе було зроблено для цього - гарний сценарій, чудовий режисер... Крім того, ми доклали максимум зусиль, аби кінострічка була добре розрекламованою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українське Скажене весілля б'є рекорди прокату

Як обирали акторський склад? Чому саме вони?

Моєю місією було вести переговори із зірками щодо їхньої участь у кінострічці. А затверджували ми акторів усім продюсерським складом – це я, Ірина Костюк та Надія Коротушка. Після того як Потап прочитав сценарій нової української комедії, то люб’язно погодився стати музичним продюсером стрічки. Вперше у своїй кар’єрі Олексій написав два суперхіти українською мовою, які тепер лунають по всій території України. Я вважаю, для усіх - й Олега Винника, і MONATIKа - участь у зйомках цього фільму принесла лише позитивний досвід.

А ось для наших акторів ми проводили кастинг. Можу сказати, найпростіше було із Назаром Задніпровським. Він настільки харизматичний, що важко уявити на його місці кого-небудь іншого. У Назара було мало конкурентів на цю роль. Він неймовірний артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний герой «Скаженого весілля» поділився подробицями зі зйомок нової української комедії

Як народилась саме така ідея сценарію? Хоча за жанром «Скажене весілля» - комедія, ви підіймаєте серйозну тему.

Коли я вперше прочитав сценарій, то зрозумів, наскільки серйозною є ця тема, адже ми завжди думаємо: «А що ж скажуть люди?». Це наша українська проблема - ми спершу хвилюємось, що скажуть сусіди, а потім турбуємось про себе. Це неправильно. У фільмі ми сміємось із цього, однак також нагадуємо усім, що все ж таки ми живемо у ХХІ столітті. Я вважаю, про цю тему потрібно говорити. Сценаристи Микола Куцик та Олексій Приходько розвивали цю ідею і зробили її актуальною у нашій комедії.

Розкажіть більше про свого героя Назарія Запухляка. Наскільки важко було втілюватися у роль?

Мені було досить зручно у цій ролі. Назарій Запухляк - провінційний тамада, як, власне, і я. Мені не потрібно було щось вигадувати. Колориту до образу додали перука й вуса. Ось такими вони насправді і є - місцеві організатори весіль. Вони думають про гроші і хочуть, аби свято було веселим та цікавим. Перипетії, у які потрапляє мій герой, справді можуть статися з будь-ким. І загалом історія «Скаженого весілля» написана з нас. Тут розкривається тема батьків та дітей, що завжди буде актуальною, а також питання українського менталітету.

Яка атмосфера панувала на знімальному майданчику? Які стосунки склались у вас із режисером стрічки?

Ми працювали дуже злагоджено. Незважаючи на те, що у режисера Влада Дикого це друга робота повного метру, він професійно підійшов до знімального процесу - написання режисерського сценарію, роботи з акторами, до правильно поставлених завдань. Це було важливо для продюсерів. Режисер проявляє себе вже на кастингу, і ми були задоволені Владом. Ми впевнені, у Влада Дикого як режисера велике майбутнє. Попри свій молодий вік він впорався із завданням, і це тільки початок його кар’єри.

Відкрийте таємницю - чи є наступні продюсерські плани, які ми побачимо у найближчому майбутньому?

План є, але ми поки що не говоримо про це. Будемо поступово втілювати його у життя. Усьому свій час.

Ви талановитий шоумен, актор і тепер продюсер. Можливо, маєте ще якісь приховані таланти?

Я хочу розвивати свою продюсерську роботу. Це дуже цікаво для мене, є багато шляхів для особистого розвитку. Думаю, продюсерство й надалі буде моєю метою, тим більше, що є такий гарний початок. Звичайно, не хочеться припиняти й акторську діяльність, а тим більше роботу ведучого. Головне, щоб на все вистачало часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горбунов, Потап та MONATIK показали, як пройшло їхнє Скажене Весілля

Новини по темі