В Іграх приколів покажуть, як Олег Винник переховується від своїх фанаток

Зіркові гумористи змусять українців сміятися від душі!

Поділитися:

Новий випуск розважально шоу Ігри приколів чекає на вас вже сьогодні о 22:20. В одному з шести скетчів ведучий Ігор Ласточкін і актори Ліги сміху покажуть, як українці їздять на заробітки до Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому випуску «Ігри приколів» розкажуть, як приготувати обід на 25 гривень

Безробіття - одна з головних проблем України. Вирішити її обіцяє кожен політик. Але ніхто не зробив для працевлаштування українців більше, ніж Польща, - пожартувала Ірина Сопонару.

Так, в сценці незадоволені працівники вирішили помститися своєму роботодавцю, адже його обіцянки значно перевершували реальні умови праці.

Половина номерів в гумористичному шоу Ігри приколів є музичними. У новому випуску на сцені шоу виступить вже улюблена глядачами львівська реп-група «Гангстербайтери» з курйозної піснею про заводчиків собак.

Крім того, один з номерів буде присвячений Олегу Віннику. Актори проекту покажуть пародію на улюбленого артиста мільйонів жінок і відкриють «зворотний бік» його популярності. Так, Олегу Віннику доведеться ховатися від настирливих фанаток, готових на все заради уваги свого кумира.

Коли Олег Вінник купує нову сорочку, з неї автоматично відпадають два верхні ґудзики. А одного разу артиста вкусила собака, але жінки, які проходили повз, зализали його рани, - жартують актриси, що грають роль фанаток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова порція гумору: Жартівлива презентація пенсійної реформи та пародія на гурт MOZGI