Відомі пари, які заручилися 2019 року

Відомі пари, які заручилися 2019 року
Фото: Getty Images

Цей рік запам'ятається їм на все життя.

Поділитися:

Поки 2019-й добігає кінця, ми вирішили пригадати, чим він був особливий. І розпочали з найприємнішого! Цей рік потішив нас низкою зіркових заручин. Тож твоїй увазі – найромантичніші історії знаменитостей, які підуть під вінець наступного року. Уже відчуваєш? Love is in the air…

Емма Стоун і Дейв МакКері

Нещодавно 31-річна акторка Емма Стоун сказала «так» своєму коханому, 34-річному Дейву МакКері, з яким зустрічалася два роки. Для обох цей шлюб буде першим. Втім, щасливі молодята не поспішають ділитися подробицями. Дейв лише опублікував світлину, на якій Емма хизується розкішною каблучкою. Поглянь, як сяють їхні усмішки!

Фото: instagram/davemccary

Джеймс Міддлтон і Еліз Тевене

Рідний брат герцогині Кейт Міддлтон у свої 32 . Його обраницею стала француженка Еліз Тевене. Про щасливу подію Джеймс розповів у Instagram, опублікувавши сповнене ніжності фото.

Фото: instagram/jmidy

«Вона сказала «Так», – не тямив себе від щастя наречений.

Цікаво, що його та Еліз звела дуже романтична історія знайомства. Дівчина працювала аналітиком у Лондоні й одного разу завітала до елітного столичного закладу South Kensington Club. Там вона жартома привіталася з песиком, який належав (вгадай кому) Джеймсу! Чоловік, відомий своєю любов’ю до собак, одразу зрозумів – це доля.

Британська принцеса Беатріс та Едоардо Мопеллі Моцці

Для королівської родини 2019-й був сповнений приємних новин. Адже під вінець Єлизавети – принцеса Беатріс. Її коханим виявився італійський мультимільйонер Едоардо Мопеллі Моцці. Що ж, нам залишається лише уявляти, якою розкішною буде церемонія!

«Ми неймовірно щасливі вирушити у життєву подорож разом і не можемо дочекатися нашого весілля», – поділились емоціями молодята.

Фото: instagram/theroyalfamily

Втім, пишна церемонія може опинитися під загрозою. Цьогоріч батько Беатріс, принц Ендрю, опинився в епіцентрі скандалу – він буцімто користувався послугами секс-торговця Джеффрі Епштейна. Через надмірну увагу преси Беатріс довелося скасувати весільну вечірку, заплановану на 18 грудня. Та ЗМІ переконані, що королівській родині доведеться переносити й саму церемонію, яка мала відбутися навесні 2020-го.

Скарлетт Йоганссон і Колін Жост

Скарлетт зустрічалася з відомим британським коміком Коліном Жостом два роки. Аж ось у травні пара повідомила радісну звістку: вони вирішили узаконити стосунки. Акторка вже втретє піде під вінець, а от для Коліна цей шлюб стане першим.

Фото: Getty Images

Цікаво, що омріяну каблучку Скарлетт вперше засвітила аж у липні – і . Ексклюзивний перстень із діамантом в 11 каратів оцінюють не менше, ніж у 400 тисяч доларів.

Фото: Getty Images

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес

Ще в березні фанати Джей Ло мали привід потішитися – адже їхня улюблениця вирішила вчетверте вийти заміж. Спорстмен Алекс Родрігес влаштував коханій – під романтичний шепіт морських хвиль він став на одне коліно та сказав заповітні слова.

Фото: instagram/jlo

Натішившись романтикою, молодята взялися планувати весілля. Мусимо сказати, святкувати вони планують з неабияким розмахом! Церемонія обійдеться їм у понад  – із них 15 тисяч витратять лише на весільний торт. Можна лише припускати, скільки гостей запросять, але достеменно відомо – колишні коханці Дженніфер та Алекса . Схоже, у пари є всі шанси переплюнути навіть королівське весілля!

Кеті Перрі й Орландо Блум

Зіркова пара планує весілля вже мало не протягом року. Втім, для Блум обрав найромантичніший день року – свято Валентина. Кеті одразу похизувалася розкішною каблучкою у формі квітки, а на тлі виднілися безліч повітряних сердець. Чи не казка?

Фото: instagram/katyperry

Весілля мало відбутися цьогоріч, та нещодавно стало відомо, що молодята перенесли святкування на 2020-й. Панікувати не варто: інсайдери видання US Weekly запевняють – у стосунках Кеті та Орландо панує повна ідилія. А церемонію вони перенесли тому, що планують гуляти аж двічі.

 «Не переживайте, як і раніше – у них усе прекрасно і вони закохані до безтями. Заплановано два святкування: одне – для близьких, а друге – більш масштабне», – поділився інсайдер видання.

Карина Чернявська і Роман Магрицький

У квітні на очах у сотень фанатів зірка серіалу «Школа» Карина Чернявська почула доленосне запитання від свого коханого. Роман Магрицький Львівської опери – і звісно, дівчина сказала «так».

«Ромо, я кохаю тебе! Ми вдвох запам'ятаємо цей день надовго», – написала щаслива наречена в Instagram.

Стосунки пари тривають із серпня 2018-го, і обидва вони – актори.

Фото: instagram/karinamovie

Читай найцікавіші зіркові добірки на нашому сайті:

1. Зіркові весільні сукні, якими нас встиг потішити 2019-й

2. Зіркові пари, чиє кохання зародилося на знімальному майданчику

3. Танець Балана і язик Каменських: Найяскравіші фішки українських зірок

4. Найоригінальніші імена зіркових дітей

5. 5 знаменитостей, яким вік – не завада

Новини по темі