Виступи учасників Голос. Діти-5 підкорюють YouTube

Виступи учасників Голос. Діти-5 потрапили у тренди YouTube
1plus1.ua

Талановиті вокалісти просто сколихнули мережу.

Поділитися:

Перший випуск найдобрішого і найзворушливішого проекту країни Голос. Діти-5 викликав справжній фурор у мережі.

Так, лише через два дні після перших сліпих прослуховувань відео виступу дванадцятирічного Олександра Зазарашвілі з команди Время и Стекло зібрало майже півмільйона переглядів і потрапило до трендів YouTube.

Олександр виконав складну пісню Селін Діон All by myself  і зворушив зіркових тренерів до сліз.

 «Ця дитина точно не з нашої планети... Дуже круто!», «Яке серце у дитини велике, такий і талант Бог йому величезний дав. Стільки доброти», «Пробив наскрізь, протаранив, закатав, заліз всередину, вивернув навиворіт і вийшов переможцем наших сердець! Браво», — пишуть користувачі у мережі.

Підкорив всю Україну і виступ тринадцятирічного Ярослава Карпука з Волинської області. Відео за короткий період набрало більше двох сотень тисяч переглядів на YouTube. Юний вокаліст виконав знамениту пісню Елвіса Преслі Can not help falling in love і розвернув до себе всі тренерські крісла. Ярослав вибрав команду Дзідзьо.

Користувачі з усього світу коментують виступ Ярослава:

«До сліз, до мурашок. Діамант! Тримайте його міцніше!», «Реінкарнація Елвіса Преслі?», «Спочатку мені здалося, що вокал потужний, гнучкий як у Лео Нуччі, але потім він став такий оксамитовий ліричний баритон як у Елвіса ...  безумовно це діамант!».

Ще більше цікавих виступів і яскравих вокалістів можна побачити у новому сезоні Голос. Діти-5 щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 цікавих фактів про Голос. Діти