Вкради модний look: Цей образ Каменських можна повторити до деталей (фото)

Підказка для модниць: Цей образ Каменських можна повторити до деталей (фото) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: @kamenskux

Настав час експериментувати!

Поділитися:

Жінкам добре відомо, як складно часом буває зібрати до купи гармонійний образ. Чи пасуватимуть ці сережки до сумки? Чи підкреслить це взуття сукню? Кожна хоча б раз потерпала від цих мук вибору.

Та сьогодні на допомогу українським красуням прийшла співачка Настя Каменських. На останніх світлинах зірки її аутфіт можна роздивитися до найменших деталей. І, здається, такий образ зовсім нескладно буде повторити. Як то кажуть, усе геніальне – просте!

Чотири основні елементи образу Насті – черевики, сарафан, сумка та прикраси. Кольорова гама – блакитний та відтінки коричневого.

Перша зупинка – взуття пастельного кольору, і це не обов’язково мають бути чобітки в ковбойському стилі, як на фото. Босоніжки схожого відтінку чудово впишуться у цю композицію.

Тепер обери легкий блакитний сарафан і доповни його літньою плетеною сумкою чи рюкзаком.

Фото: @kamenskux

Не бійся додати прикрас. Для цього образу артистка обрала овальну каблучку, масивний годинник, браслет-ремінець з блискучим камінням, два ланцюжки, чокер і великі сережки-кільця. Усе – у відтінках золота. Доречним кольоровим акцентом став помаранчевий манікюр зірки.

NK – безперечно, чудовий приклад для наслідування, та не забувай про індивідуальність. Образи зірок – джерело натхнення, та кожна дівчина – красива по-своєму. Тож створюй свій стильний look і, можливо, саме ти надихнеш інших на модні експерименти.

Нагадаємо, що нещодавно Настя поділилася зворушливими кадрами з відпочинку з коханим чоловіком Потапом.

Цікаво, що закохані побралися ще 2018 року, а пишне весілля відгуляли цьогоріч. Подробиці дізнавайся у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про Настю Каменських читай тут:

1. Хоч зараз на «Танці з зірками»: Потап і Настя закружляли в запальній сальсі

2. Каменських і Потап випромінюють кохання на світлинах з відпочинку

3. Скільки ніжності! Потап і Настя поділилися щемливим відео з особистого архіву

4. Щастить же Потапу! Каменських така сексуальна у цій новій фотосесії

Новини по темі