Влад Яма та Арсен Мірзоян випробують сили на шоу «Розсміши коміка»

Влад Яма та Арсен Мірзоян випробують сили на шоу «Розсміши коміка» | Розважальне шоу | 1+1

Не пропусти!

Поділитися:

Цієї суботи, 12 жовтня, о 18:30 на сцені «Розсміши коміка» виступлять хореограф Влад Яма та співак Арсен Мірзоян.

У цьому випуску проти коміків – Євгена Кошового та Юрія Ткача – побореться команда із Запоріжжя. Вони спробують заробити гроші на будівництво ігрового майданчика для дітей з інвалідністю. Для досягнення цієї мети їм необхідно заробити 210 тисяч гривень.

Ведучий Ігор Ласточкін умотивував команду, сказавши, що якщо вони зароблять менше, доведеться докласти свої гроші.

До команди міста Запоріжжя увійшли: суддя «Танців з зірками» Влад Яма, акторка «Жіночого Кварталу» Ольга Жуковцова, співак Арсен Мірзоян, ведучий Дмитро Ворожко, дует Миколи Атанова і Дмитра Рубчева, які перші в історії «Розсміши коміка» виграли головний приз.

Арсен Мірзоян вирішив залишитися в органічному для себе музичному жанрі і поєднав гумористичний текст з мотивами відомих пісень. Наприклад, під мотив пісні «Крылатые качели» вокаліст заспівав жарт про одного із суддів «Розсміши коміка»:

Взлетая выше ели, не ведая преград … отдельно Ткач и лыжи летят, летят, летят. 

На гумористичному «паркеті» хореограф Влад Яма знайшов схожість з суддями шоу:

Хлопці, дуже радий вас бачити. Женя, Юра, нарешті наше лисе тріо разом. Може зберемося і підемо в «Лігу Сміху». Було «Тріо різні», ми будемо «Тріо лисі».

А яку суму вдалося заробити команді, дивися в ефірі 1+1 12 жовтня, о 18:30.

Нагадаємо, в цьому сезоні в програмі відбулися зміни. Тепер команди гумористів будуть заробляти своїми жартами на добрі справи. Весь виграш вони віддадуть на благодійність, а конкретніше – на вирішення тих чи інших проблем міста або області. Якщо протягом хвилини ніхто з коміків не засміється, хлопці-учасники зможуть забрати гроші, які встигли заробити до цієї хвилині. Таким чином, виграш стає фіксованим.

Команди з 8 міст України будуть боротися за головний приз шоу – 50 000 гривень.

Суддівські крісла зайняли актор Студії «Квартал 95» Євген Кошовий і вперше – шоумен і тренер «Ліги Сміху» Юрій Ткач. У кріслі ведучого – Ігор Ласточкін.

Дивися новий випуск програми «Розсміши коміка» 12 жовтня, о 18:30 в ефірі телеканалу 1+1.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Неочікувано: Шоу «Розсміши коміка» змінило формат