Влад Яма замовить у кондитерів торт-яхту до річниці весілля – сьогодні у шоу Король десертів на 1+1

Що чекати у новому випуску реаліті Король десертів сьогодні о 21:45 на 1+1.
1plus1.ua

Учасники розділяться на 2 команди і матимуть всього 4 години на приготування вражаючих солодких яхт.

Поділитися:

Щосереди виходить на телеканалі 1+1 реаліті Король десертів робить вечір глядачів «смачним» і вражає фантастичними кулінарними шедеврами кондитерів. Сьогодні о 21:45 учасники проекту отримають нові складні завдання від суддів Стефана Вайттинадана, Тетяни Вербицької, Кирила Сміяна та зіркових гостей Влада Ями і його дружини Ліліани.

До річниці весілля з дружиною суддя проекту Танці з зірками на 1+1 замовить у кондитерів торти у вигляді яхт, аби згадати почуття та емоції, що переповнювали пару у найщасливіший день їхнього життя, адже весілля Влад і Ліліана святкували саме на яхті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Панкейк-сюрприз із кремом шантілі від Тетяни Вербицької

Учасники розділяться на 2 команди і матимуть всього 4 години на приготування вражаючих солодких яхт. Про те, хто ж автор такого незвичного замовлення, кондитери дізнаються вже під час презентації своїх кулінарних витворів. Але і тут учасників реаліті чекатиме неочікуваний сюрприз — аби доставити свої десерти, кондитери мають перепливти басейн.

Локацією для презентації тортів-яхт став бутик-готель «Сезони SPA».

Окрім цього, судді кулінарного проекту підготували для учасників ще 2 випробування: вони мають своїми десертами повідомити важливу звістку, наприклад про вагітність, і перетворити кондитерську на галерею із донатсів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Вербицька розповіла, як захопилася кулінарією в декреті

Нагадаємо, що в минулому випуску проект залишила Марина Собко, а змагання за титул «Короля десертів» продовжили 5 учасників: Антон Линда, Руслан Вичеров, Олег Чередниченко, Рузанна Щербина і Наталя Микуліч. Стежить за роботою учасників і атмосферою на проекті ведучий Володимир Остапчук.

Дивіться Король десертів сьогодні о 21:45 на 1+1.

Також проект можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої у будь-який час.