Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Зірковий рецепт: Панкейк-сюрприз із кремом шантілі від Тетяни Вербицької

Суддя Короля десертів поділилася неймовірним рецептом.

Суддя проекту Король десертів Тетяна Вербицька зізнається, що найбільше їй подобаються не екзотичні смаколики, а десерти, які легко можна приготувати вдома. Головна порада від судді проекту — робити все з натхненням і любов’ю. Тетяна поділилась рецептом десерту, який здивує навіть вибагливих гурманів.

Щоб поласувати неймовірною смакотою, потрібно приготувати млинці, печені яблука та ніжний крем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Король десертів – найспокусливіше шоу нового сезону! 

МЛИНЦІ

загальна маса — 645 г

Інгредієнти:

300 г теплого молока

3 яйця

110 г борошна

5 г дріжджів

30 г вершкового масла

30 г цукру

5 г солі

Приготування:

1. Змішайте борошно й половину теплого молока з допомогою вінчика.

2. У невеликій кількості теплого молока розмішайте дріжджі.

3. У масу з молока й муки додайте розведені дріжджі, молоко, що залишилось, розтоплене масло, цукор та сіль.

4. Перемішайте все до однорідної маси й залиште у прохолодному місці на 12 годин. Випікайте млинці на добре розігрітій і змащеній маслом пательні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Сирне суфле з бананом від Володимира Остапчука

ЯБЛУКА З ВАНІЛЛЮ

загальна вага — 870 г

Інгредієнти:

650 г порізаних кубиками яблук

200 г коричневого цукру

1 стручок ванілі

20 грамів масла

Приготування:

1. Наріжте яблука кубиками по 4 міліметри й покладіть у холодну каструлю. Додайте коричневий цукор, ваніль і масло.

2. Готуйте на середньому вогні, час від часу помішуючи, протягом 15 хв, поки не випарується яблучний сік.

3. Залиште охолоджуватись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Яблучний пиріг від Олексія Душки

КРЕМ ШАНТІЛЛІ (CHANTILLY)

загальна вага — 440 г

Інгредієнти:

400 грамів сметани (30%)

40 грамів цукрової пудри

половина стручка ванілі

Приготування:

1. Змішайте до однорідної маси сметану, цукрову пудру й зерна ванілі.

Акуратно наповніть кожен млинець яблуками й зав’яжіть у вигляді торбинки. Викладіть на тарілку, а з крему за допомогою двох маленьких ложок зробіть кульку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Апельсиновий соус із куркумою та маком від Олексія Душки

2018-08-15
Новини
Новини