Володимир і Олена Зеленські зустрілися з голлівудськими акторами. Для чого?

Володимир і Олена Зеленські зустрілися з голлівудськими акторами | Новини | 1+1
Фото: @zelenskiy_official

Це була цікава бесіда.

Поділитися:

Днями у Києві відбувся 16-й щорічний форум Ялтинської Європейської Стратегії (YES), який традиційно зібрав гостей зі світовим ім’ям.

Цього разу Київ відвідали голлівудські актори Міла Куніс та Ештон Кутчер. Цікаво, що раніше зіркове подружжя вже приїздило до Чернівців, де народилася Міла, а от до столиці вони потрапили вперше. Ба більше, на особисту зустріч акторів запросив президент України Володимир Зеленський. До привітної бесіди долучилась також перша леді Олена Зеленська. Гортай фото з її Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

На своїх сторінках у соцмережах очільник нашої держави пояснив, що з відомими акторами вони розмовляли «про кіно, зокрема про розвиток української кіноіндустрії, а також про шляхи залучення інвестицій у неї…».

«Ми маємо все задля того, щоб знімати якісне кіно – і чудові локації, і «прокачаних» фахівців, і належну технічну базу», – додав президент і звернувся до представників світової кіноіндустрії:

Давайте створювати шедеври разом!

До слова, окрім Міли та Ештона, на конференції побували сценарист безпрецедентного серіалу «Чорнобиль» Крейг Мезін та акторка Робін Райт. 

Більше цікавих матеріалів про Володимира та Олену Зеленських читай тут:

1. Зеленський захопився красою дружини у червоній вишиванці

2. Володимира Зеленського обійняла всесвітньо відома співачка (фото)

3. Битва образів перших леді: Олена Зеленська проти Меланії Трамп

4. Володимир і Олена Зеленські зворушливо привітали 15-річну доньку з днем народження

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі