"Всіх обіймаю і загадую перемогу": Руслан Сенічкін відзначає день народження (відеопривітання від колег "Сніданку з 1+1)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Руслан Сенічкін відзначає день народження: відеопривітання від колег у "Сніданку з 1+1"

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін приймає вітання з днем народження.

Поділитися:

Ведучий ранкового проєкту "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін вже багато років радує глядачів своєю харизмою, почуттям гумору та крутими кулінарними рецептами. Сьогодні, 27 вересня, він відзначає 43-й день народження. На честь свята колеги записали щемливе відео, у якому розповіли про співпрацю з іменинником та який він поза камерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На день народження Костянтин Грубич отримав від колег «Сніданку з 1+1» патріотичний подарунок

Руслан Сенічкін — людина-свято. За професією він інженер, але за покликанням — народна зірка. Він не боїться сміятися над собою. Це одна з причин, чому його обожнюють колеги.

"Сеня — це божий одуванчик", — каже ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс.

Навіть у найтяжчі миті Руслану вдається змінити обстановку однією лиш появою. Своїми флюїдами він заряджає оточуючих на позитив. Ведучий любить тварин, завжди миттєво налагоджує стосунки з дітьми і часто потрапляє в кумедні історії. Заради глядачів "Сніданку" він навіть навчився готувати, але знімати кулінарні рубрики з ним дуже непросто. Подейкують, він постійно їсть на зйомках.

"Так, він любить під'їдати, особливо реквізит, якого у нас мало, — жартома ділиться Іванна Шкіндер, режисер-постановник "Сніданку з 1+1".  Руся взагалі прекрасний, немає причин його не любити".

У свою чергу Руслан Сенічкін з вдячністю приймає усі привітання і бажає на свій день народження лише одного — перемоги України у війні, яку розв'язала росія.

"Друзі, дякую вам всім за теплі привітання! Всіх обіймаю! І загадую перемогу", — написав ведучий у Facebook.

Також на честь свята ведучі Юрій Горбунов, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс у "Сніданку з 1+1" приготували смачний тренд ТікТоку "Страшний торт". Дивіться, як це було.

Новини по темі