Уже цієї неділі на телеканалі ТЕТ відбудеться премʼєра спешл-епізоду шоу «Song of my life»

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Премʼєра спешл-епізоду шоу  Song of my life - уже цієї неділі на телеканалі ТЕТ

Не пропустіть!

Поділитися:

27 листопада, в неділю, о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться премʼєра спеціального епізоду найпопулярнішого форматного шоу Фінляндії «Song of my life» («Пісня мого життя»). Під час випуску, присвяченому Україні, співачка та тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA, ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко, лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя та подружжя спортсменів, які є національною гордістю, — Михайло Романчук та Марина Бех, розповідатимуть історії, пов’язані з переломними моментами в їхньому житті. За правилами проєкту, зірки мають «заплутати» одне одного своїми розповідями, та, водночас, відгадати, кому належить вибір тієї чи іншої пісні, які лунатимуть наживо. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ“Фінляндія надзвичайно підтримує Україну", – Катерина Осадча про зйомку у фінському шоу “Song of My Life”

Організатори розповідають, що це не просто знакові пісні для героїв шоу, а та музика, яка допомагає усім українцям триматися в такий непростий час. 

«Унікальність цього шоу в тому, що пісні пов’язані з історіями самих героїв. Це не просто композиції, які подобаються нам, як учасникам, це пісні, які стосуються переломних моментів у житті кожного з нас. Привідкриємо таємниці, що пісня, яку ми обрали, про наше подружнє життя, про ті труднощі, з яким нам доводиться зіштовхуватися на шляху», — розповіли Михайло Романчук та Марина Бех. 

Михайло Романчук та Марина Бех

Обрані пісні, про які за правилами шоу ніхто не знатиме достеменно та які намагатимуться відгати гості разом з глядачами, виконуватимуть наживо популярні українські артисти KOLA та LAUD.  

Сам епізод – спільна розробка фінського продакшн Yellow Film & TV та українських медіакомпаній 1+1 media і FILM.UA Group. Випуск транслюватиметься на телеканалі ТЕТ, поки 1+1 виконує важливу місію – спільно з іншими телеканалами забезпечує мовлення національного марафону «Єдині новини». Крім цього, долучитися до перегляду можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ і в YouTube FILM.UA. 

«Говорити про Україну, розповідати правду з таких майданчиків — це дуже важливо. Сьогодні ми маємо кричати та розповідати про війну скрізь, бо, звісно, що не всі знають, що насправді відбувається і в якій кількості. Я дуже рада, що маю сьогодні таку можливість — говорити правду людям з інших країн світу. Сподіваюсь, що це допоможе ще більше привернути уваги до України та нарешті закінчити цю війну!»,  — зазначила співачка KOLA. 

Під час ефіру на глядачів чекатимуть спеціальні відеозвернення від фінського військового Антті Куронена, та української волонтерки, військової й фельдшерки Юлії Паєвської, що відома за позивним «Тайра». Антті та Тайра розкажуть про жахіття російської війни в Україні, реалії життя українців у надскладних умовах та необхідність масштабної підтримки з боку усього світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Фіни в захваті від героїзму і сміливості українського народу”, — Тімур Мірошниченко про проєкт "Song of my life"

Організацією виступів українського епізоду проєкту займалася команда Big Brave Events 1+1 media, режисерами заходу є TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, знані своїми постановками для всесвітньо відомих артистів.

Нагадаємо, що 20-го листопада на телеканалі ТЕТ відбувся суперфінал дванадцятого історичного сезону «Голосу країни-12». Під час ефіру зірки світових адаптацій The Voice з інших країн підтримали українців і записали спеціальне відеозвернення для наших глядачів та команди. Переможницею 12-го сезону проєкту стала Марія Квітка.  

Новини по темі