Голос країни 7 сезон 8 випуск онлайн – вокальні бої 12.03.2017

Голос країни

Дивіться онлайн трансляцію шоу «Голос країни 7» 12 березня на 1plus1.ua.

Поделиться:

 

На учасників чекають нові правила на вокальних боях «Голос країни 7»12 березня о 21:00 на телеканалі «1+1» розпочинається новий етап «Голос країни 7» - вокальні бої. Команди Сергія Бабкіна, ДжамалиПотапа і Тіни Кароль укомплектовані 16-ма вокалістами, з яких їх наставники сформують дуети для виступу на сцені.

Вийти переможцем з «вокального бою» і продовжити участь у проекті зможе лише один учасник. Іншого вокаліста зіркові тренери можуть «вкрасти».

Загострення пристрастей посилюється за рахунок того, що «вкрадений учасник» до останнього не знає, чи залишиться він в проекті, адже тренер у будь-який момент може врятувати іншого вокаліста і віддати йому місце в «неоновій кімнаті».

Пряма трансляція шоу Голос країни 7 сезон, 8 випуск онлайн:

Дивіться початок програми «Голос країни 7» о 21:00 на «1+1». Онлайн-трансляція шоу буде доступна на нашому сайті! Дивись прямий ефір «Голос країни 7» сезон 8 випуск 12.03.2017 онлайн!

Першими на сцену «Голос країни 7» вийшли підопічні Сергія Бабкіна ніжна Віра Кекелія та бойова Ксена Іванова. Дівчата виконали акустичну версію пісні Lady Gaga «Paparazzi».

Вони зовсім різні та чудові по-своєму, – переконує Сергій Бабкін.

Зіркові тренери відзначили, що на сцені вокалістки виступили, як справжні професіонали. Сергій Бабкін залишив у своїй команді Віру Кекелію.

За новими правилами шоу Тіна Кароль «вкрала» Ксену Іванову до своєї команди.

Учасники команди Тіни Кароль квартет «Діапазон» і Рігоберт Мустеліер по-особливому заспівав пісню гурту «Шао бао» – «Купила мама коника» та змусили всіх глядачів танцювати. Зіркова наставниця віддала перевагу квартету «Діапазон» і запросила дівчат до наступного етапу шоу.

Проте Рігоберт Мустеліер не покинув «Голос країни 7», а перейшов у команду Сергія Бабкіна.

Підопічні Джамали Яна Бліндер і Олександра Погуляй розчулили глядачів проникливим виконанням пісні Сергія Бабкіна «Пробач».

У них буде дуже цікава битва, – каже Джамала.

Зіркова тренер була задоволена виступом обох вокалістом, проте у своїй команді Джамала залишила Яну Бліндер. Олександра Погуляй покинула вокальне шоу «Голос країни 7».

Потап поєднав дві полярності в дуеті – Роман Руссу та Поліна Кермеш вийшли на одну сцену та подарували глядачам оригінальне виконання пісні Maroon 5 «Sugar». До наступного етапу «Голос країни 7» Потап запросив безстрашного Романа Руссу.

Тендітна Поліна Кермеш, яке вперше виступила на великій сцені без віолончелі, покинула вокальне шоу.

У виконанні підопічних Тіни Кароль Анастасії Малашкевич і Наті Гейла прозвучала арія з мюзиклу «Привид Опери». Зіркові тренери були вражені виступом дуету, проте в команді Тіни Кароль залишилася лише Анастасія Малашкевич.

Наті Гейл став новим підопічним Сергія Бабкіна. Рігоберт Мустеліер, якого зірковий тренер «вкрав» раніше, покинув «Голос країни 7».

Учасники команди Потапа Салтанат Аширова та дівчина, яка приховує своє обличчя, Катя Єременко потужно заспівали пісню гурту «Время и стекло» – «Наверно потому что». Наставник вокалісток вирішив продовжувати боротьбу за перемогу в «Голос країни 7» з таємничою Катею.

Салтанат Аширова стала новою підопічною Джамали, адже зіркова тренер здійснила «крадіжку».

Справжню гримучу суміш підготував Сергій Бабкін, коли об’єднав в один дует Кирила Сулигу та Едгара Вінницького. Хлопці заспівали хіт гурту «Coldplay» – «Hymn For The Weekend», проте під час виступу вокалісти розгубилися й не змогли показати силу свого голосу.

Тим не менше, в команді Сергія Бабкіна залишився Кирило Сулига, а Тіна Кароль «викрала» Едгара Вінницького. Ксена Іванова покинула шоу.

У виконанні народної артистки України Алли Кудлай та Ольги Богатиренко прозвучала пісня їхнього зіркового тренера Джамали «Чому квіти мають очі». Переможниця Євробачення 2016 щиро зізналася, що вокалістки перевершили її очікування.

Алла Кудлай вирішила не продовжувати участь у шоу «Голос країни 7» й поступилася своїм місцем Ользі Богатиренко.

Підопічні команди Потапа прогресивна мама Ірина Гросу та харизматичний Владислав Бєлік подарували глядачам пісню Carla's Dreams «Sub Pielea Mea».

Це буде війна світів, – пообіцяв Потап перед тим, як його підопічні вийшли на сцену.

У своїй команді Потап залишив Владислава Бєліка, який майстерно перевтілився в образ і доклав усіх зусиль, щоб сподобатися глядачам.

Джамала забрала Ірину Гросу до своєї команди та попрощалася з Салтанат Ашировою.

Учасники команди Тіни Кароль Гліб Сердюк і Галина Шкода ніжно заспівали хіт Ірини Білик «Одинокая» та зворушили глядачів своїм виступом. У своїй команді Тіна Кароль залишила Галину Шкоду.

Гліба Сердюка викрасти одразу два зіркові тренери – Потап і Джамала. Юнак поповнив команду переможниці Євробачення 2016. Ірину Гросу, яку раніше викрала Джамала, покинула шоу «Голос країни 7».

Підопічні Джамали Галина Шульга та Катерина Маргарян змусили всіх глядачів танцювати під особливе виконання пісні The Weeknd «Can't Feel My Face».

Зіркова тренер зізналася, що вона залишилася не задоволеною виступом вокалісток, проте Джамала дала другий шанс Галині Шульзі.

Катерину Маргарян врятував Потап, здійснивши «крадіжку».

Підопічні Сергія Бабкіна Еміль Вілонджа та Юлія Боризненко так чуттєво заспівали хіт гурту «Океан Ельзи» – «Не йди». Джамала навіть запідозрила почуття між вокалістами.

У команді Сергія Бабкіна залишився Еміль Вілонджа. Своєю чергою Тіна Кароль не хотіла відпускати Юлію Боризненко з шоу та «викрала» її до своєї команди.

Едгар Вінницький, якого Тіна Кароль врятувала раніше, покинув «Голос країни 7».

Учасники команди Потапа Валерій Величко та Ілона Благополучна емоційно заспівали пісню Sia «Bird Set Free».

До наступного етапу пройшов актор Валерій Величко, а Ілона Благополучна змушена була покинути шоу.

Оксана Цимбаліст і Юлія Лунга заспівали пісню свого зіркового тренера Джамали «Злива», яку вона виконує разом із «Бумбокс» і Pianoбой.

Джамала зізналася, що на репетиціях вокалістки заспівали значно краще. У своїй команді зіркова тренер залишила Оксану Цимбаліст.

Своєю чергою Тіна Кароль врятувала Юлію Лунгу. Шоу «Голос країни 7» залишила Юлія Боризненко.

Підопічні Тіни Кароль харизматичний Вадим Яцун і тендітна Христина Дутчак потужно заспівали пісню Скрябіна «Танець Пінгвіна».

Тіна Кароль зізналася, що їй було досить складно приймати рішення, проте у своїй команді вона залишила Вадима Яцуна.

Проте Христина Дутчак не покинула проект – її викрали зразу двоє тренерів – Потап і Джамала. Своїм зірковим наставником Христина обрала переможницю Євробачення 2016.

Гліб Сердюк покинув шоу «Голос країни 7».

Учасники команди Сергія Бабкіна Юлія Мітяшова та Юлія Запорожець талановито виконали свою версію пісні Земфіри «Мачо», акомпануючи собі на фортепіано.

Зіркові тренери були вражені виступом дівчат, проте в своїй команді Сергій Бабкін залишив Юлію Мітяшову.

Джамала і Потап «викрали» Юлія Запорожець. Композиторка поповнила команду переможниці Євробачення 2016.

Христина Дутчак, яка тільки долучилася до команди Джамали, змушена була завершити свою участь у шоу.

Новости по теме