Ольга Фреймут купила білизну з секонд-хенду в пологовому будинку

Ведуча 1+1 викрила ганьбу міста, в якому вона провела інспекцію.

Поделиться:

Ольга Фреймут розповіла, як поєднує роботу і материнствоВчора, 1 листопада, на 1+1 відбулася прем’єра шоу «Новий інспектор Фреймут. Міста». Зіркова ведуча розпочала наймасштабнішу перевірка українських міст.

Ольга Фреймут перевірить медецину, безпеку, їжу, освіту та еліту населених пунктів. Ведуча 1+1 викриє ганьбу міста, в якому вона проведе інспекцію, та назве його гордість.

За правилами програми, кожне місто може набрати максимум 10 балів (по 2 бали за 5 критеріями). Ольга Фреймут оцінить медицину, безпеку, їжу, освіту та еліту населених пунктів.

Першим містом, у якому Ольга Фреймут провела інспекцію, стала найменша столиця України – закарпатське місто Хуст.

Це місто претендує на звання одного з семи чудес України, – каже Ольга Фреймут.

Проте Хуст зустрів команду «Новий інспектор Фреймут. Міста» багатьма несподіванками – антисанітарія в пологому будинку, відсутність води у місті та розкішний маєток мера.

Найбільше Ольгу Фреймут обурив місцевий пологовий будинок, у якому ведуча 1+1 виявила низку порушень. Таргани, неутилізовані голки, брудні матраци – усе це шокувало знімальну команду.

Непередбачуваний Хуст переніс жорстку перевірку та став відправною точкою у всеукраїнському марафоні оновлених інспекцій, – каже ведуча.

Ольга Фреймут: «Ми хочемо навчити владу розмовляти із тими, кому вона служить»В одній з палат Ольга Фреймут зустріла жінку, яка торгувала одягом з секонд-хенду. У неї ведуча купила білизну та светр, щоб показати головному лікарю, який безлад твориться у пологовому будинку.

Наприкінці інспекції Ольга Фреймут назвала пологовий будинок Хуста «Ганьбою міста».

Зауважимо, під час зйомок мер міста намагався перешкодити зйомкам програми на головній площі міста, розпорядившись вимкнути електроенергію. 

Із можливих 10 балів Хуст набрав лише 5: еліта міста – 0 балів, медицина – 0, безпека – 1, освіта – максимальні 2 бали, їжа – 2.

Нагадаємо, що під час зйомок нового сезону Ольга Фреймут опинилася в калюжі.