Ольга Фреймут розповіла, як поєднує роботу і материнство

Зірка 1+1 зізналася, як їй вдається успішно поєднувати роботу і роль молодої мами.

Поділитися:

Ольга Фреймут: «Ми хочемо навчити владу розмовляти із тими, кому вона служить»Ведуча програми «Новий інспектор Фреймут. Міста», прем'єра якого відбудеться сьогодні о 22:00 на 1+1, стала обличчям журналу «Арт-мозаїка».

Ольга Фремут дала ексклюзивне інтерв'ю виданню, в якому зізналася, як їй вдається успішно поєднувати роботу і роль молодої мами двох дітей.

За словами зірки 1+1, вона з тих жінок, яким робота не заважає бути мамою. Ольга Фреймут навчилася правильно планувати свій час, тому ведуча встигає побути з дітьми, попрацювати і приділити час собі.

Одне іншому не суперечить, а, навпаки, підкреслює. Хороша мама повинна думати про майбутнє своєї дитини, тому мені моя робота тільки допомагає, вона мене надихає. Робота – це моє життя, – каже інспектор Фреймут.

Сьогодні, 1 листопада, о 22.00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста», в якому Ольга Фреймут перевірить вісім міст України за п'ятьма критеріями та дізнається, наскільки там комфортно жити простим жителям.

Ольга Фреймут зазначає, що під час зйомок проекту її найбільше вразила реакція міської влади.

Мене дивує еліта міст. Ніхто не йде на контакт. Мери раптово вивозять свої сім'ї з міста, їдуть у відрядження, не хочуть спілкуватися, – каже Ольга Фреймут.

На зйомках нового проекту Ользі Фреймут довелося ризикувати життямУ першому випуску програми Ольга Фреймут перевірить кожен куточок міста Хуст, який претендує на звання одного з семи чудес України.

Зірка 1+1 проінспектує місцевий пологовий будинок, в який вода подається по годинах, дороги, школу-інтернат, а також аварійний житловий будинок, жителям якого доводиться миритися з байдужістю міської влади та жити в умовах жахливої ​​антисанітарії.

Нагадаємо, під час зйомок, мер міста Хуст намагався перешкодити зйомкам програми на головній площі міста, розпорядившись вимкнути електроенергію. На допомогу знімальній групі прийшла команда ресторану-готелю «Принц», яка дозволила підключити апаратуру до своєї мережі.

Чим закінчилося протистояння міської влади Хуста і команди проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста», які заклади отримали звання «Гордість міста», а які – стали його «Ганьбою», телеглядачі дізнаються вже сьогодні о 22.00 на 1+1 в прем'єрному випуску програми.

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо, що Ольгу Фреймут побив директор м’ясокомбінату.