13 лютого на Київстар ТБ відбудеться ексклюзивна прем’єра original-серіалу «Скажені сусіди»

Ексклюзивна прем’єра original-серіалу «Скажені сусіди» на Київстар ТБ

Серіал став продовженням кіновсесвіту «Скажене весілля»

Поделиться:

13 лютого на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ, що є партнерським проєктом групи 1+1 media та компанії Київстар, відбудеться прем’єра original-серіалу «Скажені сусіди». Серіал стане доступним користувачам платформи ексклюзивно до телевізійної прем’єри, яка відбудеться на телеканалі ТЕТ невдовзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЩо подивитись: добірка найкращих анімаційних фільмів з українським дубляжем від Київстар ТБ

Серіал «Скажені сусіди» знятий за мотивами найуспішнішої української кінофраншизи «Скажене весілля». Над виробництвом продукту працювали 1+1 media разом з FILM.UA Group та «Прототип Продакшн» спеціально для платформи Київстар ТБ.

«Попри виклики повномасштабного вторгнення, ми впевнено розвиваємо напрям original, і «Скажені сусіди» – важлива прем’єра не лише для Київстар ТБ, а й для всієї індустрії. Особливо ціннісно для нас підтримувати глядачів у такий надскладний час, надавати доступ до життєстверджуючого і позитивного контенту, яким є новий серіал. Сподіваємося на якнайшвидше відновлення індустрії, адже є так багато різножанрових локальних історій, які якнайкраще презентуватимуть Україну в тому числі на міжнародному ринку», – прокоментували в Київстар ТБ.

Серіал «Скажені сусіди» наразі має два сезони, які складаються з 24 епізодів кожен. Хронометраж однієї серії – 25 хвилин. Починаючи з 13 лютого, з понеділка по четвер, на платформі почергово зʼявлятимуться нові серії проєкту – по одній в день. Премʼєра другого сезону серіалу відбудеться вже 24 березня. 

За сюжетом, у сім’ї Середюків нарешті все спокійно: низка гучних весіль позаду, а набридливий сусід Тарас зник із горизонту, не витримавши утисків сімейства. Тож Василь (Назар Задніпровський) та Галина (Леся Самаєва) нарешті можуть приділити більше часу одне одному. Гармонію порушує сусідка Оксана (Віра Кобзар), яка привезла з курорту нового чоловіка. Ним виявився колишній однокласник Василя Середюка, який докучав йому усі шкільні роки. Відтоді починається нове протистояння сусідів.

На екрани повернуться як вже знайомі персонажі кіновсесвіту «Скажене весілля», так і з’являться нові герої. Головні ролі в серіалі виконують відомі українські актори: Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Джиммі Воха-Воха, Поліна Василина, Юрій Горбунов, Олексій Потапенко (Потап), Катерина Рубашкіна, В’ячеслав Хостікоєв, Катерина Файн, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Віталій Іванченко, Володимир Миколаєнко, Євген Овчаров, Дмитро Суржиков та інші.

Нагадаємо, що однією з переваг підключення Київстар ТБ є можливість перегляду контенту з п’яти різних видів пристроїв – зі смартфонів, планшетів, ноутбуків, Smart TV або ТВ-тюнерів, а також для абонентів Київстар без плати за інтернет-трафік. Загалом платформа налічує більше ніж 320 телеканалів та 20 000 фільмів та серіалів. 

Слідкуйте за появою ексклюзивних прем’єр на платформі Київстар ТБ.

Новости по теме