5 кумедних рекламних роликів, що швидко покращують настрій

 Cannes Lions - 5 смішних рекламних роликів, що швидко покращють настрій

не втриматися від сміху

Поделиться:

До 24 червня у Каннах триває Міжнародний фестиваль Cannes LionsCannes Lions 2017: Посипалися перші гран-прі. Тож ми продовжуємо ділитися найкращими роликами "Каннських левів". Цього разу пропонуємо добірку веселикх і несподіваних рекламних відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каннський лев «показав», хто зможе вижити в будь-якій ДТП

1. Позитивне відео розробила агенція Ddb Chicago для всесвітньо відомого McDonald´s. Покращує настрій не тільки сам відеоряд, а й веселий музичний супровід.

2. У будь-якій незвичній ситуації можна домовитися - так коротко можна описати кумедний ролик, створений для бренду Andes Beer. Шлях до серця сусідів, які "заважають" запальним вечіркам знайшла Агенція Del Campo Saatchi & Saatchi Buenos Aires. 

3. Кумедний відеоролик із несподіваною розв’язкою розповідає історію про те, чому вимерли єдинороги. Подробиць не видаємо – ліпше дивіться відео.


4. Рекламний ролик від агенції Mother London приваблює інтригою та тонким гумором. Дивіться, яку реакцію може викликати чарівна засмага.

5. Головний герой цього відео - легендарний чоловік, який піддається філософським роздумам про своє життя... у доволі незвичний спосіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рекламних роликів про дітей, що зачіпають за серце

Новости по теме