5 сексуальних лікарів, що полонять ваші серця

Їх харизма та привабливість змушує серце битися частіше

Поделиться:

Виконавці головних ролей найпопулярніших медичних серіалів зачарували мільйони глядачок майстерністю акторської гри та романтичними образами. Напередодні прем’єри нового українського медичного серіалу Діагноз кортить пригадати найкращих героїв-лікарів, в яких можна закохатися із першого погляду. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже гостростросюжетну драму Діагноз

Ахтем Сеітаблаєв (у ролі Рустама Агаларова)

Талановитий, привабливий та інтелігентний - саме за ці риси полюбився усім українським глядачкам головний герой серіалу Центральна лікарня Рустам Агаларов. Роль харизматичного лікаря виконав популярний український актор та учасник Танців з зірками Ахтем Сеітаблаєв. Із тремтінням у серці за романтичною історією Маргарити та Рустама спостерігали мільйони українок, а мужній образ успішного лікаря не залишив нікого байдужим. 

Кирило Дицевич (у ролі Олега)

Його вміння любити та йти на самопожертву вразило українських глядачів. Герой мелодраматичного серіалу Хороший хлопець Олег, роль якого виконав український актор Кирило Дицевич, - студент медичного університету. Хлопець мріяв досягти успіху у кар’єрі, стати успішним лікарем та одружитися на своїй коханій Насті. Однак шлях головного героя до мрій виявився наповненим перепон. 

Джордж Клуні (у ролі Дага Росса)

Один із найсексуальніших чоловіків на планеті, всіми улюблений американський актор Джордж Клуні виконав роль лікаря Дага Росса у телесеріалі «Швидка допомога». Медична драма вмить отримала величезну популярність, на яку, звичайно, мала вплив блискуча акторська гра Клуні. У серіалі розкриті теми взаємин лікарів, пацієнтів, студентів, а також особисте життя героїв серіалу. 

Х’ю Лорі (у ролі Доктора Хауса)

Брутальний, саркастичний і часто нестерпний - образ Доктора Хауса викликає у глядачок змішані почуття. Його гострий розум та проникливість приковують увагу. Однойменний серіал повинен завдячувати своєю всесвітньою популярністю саме харизматичному Х’ю Лорі, який так майстерно виконав роль головного героя. 

Патрік Демпсі (у ролі Дерека Шепарда) 

Герой серіалу «Анатомія Грей» Дерек Шепард вражав глядачів своїм талантом лікаря та сильним характером. Американський актор Патрік Демпсі отримав чимало престижних нагород за свою роль лікаря, зокрема премію Золотий глобус за Кращу чоловічу роль у телевізійному серіалі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 медичних серіалів про сильні почуття