Дизайнерка Юлія Магдич: «Наші вишиванки користуються особливим попитом серед арабських принцес у Рамадан»

Дизайнерка зізналася, у кого зі світових зірок у гардеробі можна знайти вишиванку її бренду

Поделиться:

Юлію, насправді шити ось такі сукні і вишиванки – бізнес не з дешевих. Про які суми йде мова, аби започаткувати ось такий масштабний вишивальний бізнес в Україні?

-Я щиро скажу, що почала цей бізнес з двох тисяч доларів, і ми жодного долару не «вливали» ззовні. Таким чином, дві тисячі розмножили до шести, потім до дванадцяти… Все обладнання ми купували з ось цього капіталу…

Якщо капітал почався з двох тисяч доларів, то зараз стільки коштує тільки одна вишиванка?

-Звичайно! Бачите, ми дуже стрімко зростаємо!

Яка найдорожча сукня чи вишиванка, яку вам довелося продати?

-Ми зараз робимо весільну сукню-вишиванку, повністю гаптовану вручну, яка коштує 250 000 гривень!

Ваші вишиванки носять й світові зірки! Вони приїздять до України, ви їх тут «ловите» і даруєте українську вишиванку. Такі вишиванки вже є у Патрісії Каас, у Пласідо Домінго. У кого ще в гардеробі є вишиванки від Юлії Магдич?

-Майже у всіх редакторів Vogue, у Келлі Осборн, у королеви і принцеси Бахрейну, у принцеси Кувейту. І от нещодавно жінка-міністр туризму Єгипту, якщо я не помиляюся, вийшла також у нашій вишиванці. У них на сході є Рамадан, і саме в цей час вони щодня повинні вбиратися у різний каптан. Вони так облюбували наші вишиванки, що тепер замовляють їх, щоб носити саме у Рамадан. Це для нас дуже насичений сезон! У цей місяць їм вночі можна їсти, пити й гуляти, тому і дзвонять вони нам вночі. От ми зараз увесь цей місяць не спимо вночі!

Сьогодні на подіум вийшло багато українських зірок. Кого було найважче вбрати? Хто був найвибагливіший?

-Трошки довелося вмовляти Злату Огнєвіч виходити у весільній вишиванці, але, як бачите, нам вдалося! Єдине, що вона відмовилася вдягати вельон!

Щоб не наврочити собі!

-Саме так!