Не пропустіть: де та коли дивитися "Різдво. Ти не один"

Де та коли прем'єра святкового проєкту "Різдво. Ти не один"

Святковий концерт "Різдво. Ти не один" занурить українців в атмосферу різдвяних традиції.

Поделиться:

Цього Святвечора, 24 грудня о 21:00, на телеканалі “1+1 Україна” на глядачів чекає особлива святкова прем’єра проєкту "Різдво. Ти не один”. Герої нового часу, артисти, ведучі, волонтери об'єднаються, аби разом зустріти Різдво.

Знаковою локацією для зйомок стала національна святиня — Софійський собор. Проєкт занурить глядачів в українську історію та різдвяні традиції. Колядки та щедрівки зазвучать по-новому, відомі ж і найулюбленіші хіти наповняться різдвяними мотивами. Виступи зірок будуть поєднані з теплими розмовами з відомими героями та гостями у камерній атмосфері.

Команді вдалося створити атмосферу святкового затишку кожної знімальної локації та поєднати традиції і сучасність в кожному куточку. А створюватимуть святковий настрій улюблені ведучі ведучі “Сніданку з 1+1” та відомі артисти. Так, у проєкті “Різдво. Ти не один” на телеканалі “1+1 Україна” глядачі побачать виступи VERKA SERDUCHKA, DOROFEEVA, Юлії Саніної та оркестру НАОНІ, MONATIK, KOLА, ROXOLANA, Макса Барських, KAZKA та багатьох інших. 

Не пропустіть прем'єру "Різдво. Ти не один" 24 грудня о 21:00, на телеканалі “1+1 Україна”.