Одруження наосліп: Як жінкам правильно озвучувати свої бажання коханому

Психологи і ведучі проекту продовжують відкривати телеглядачам нові «рецепти» щасливих сімейних стосунків.

Поделиться:

У новому випуску програми, який вийде сьогодні о 22.00 на «1+1», психологи проекту розкажуть, як важливо розуміти, чого ти хочеш від стосунків, яку роль готовий в них виконувати, а також яке значення має повага до таємниць партнера.

Авантюрними незнайомцями, які підуть під вінець наосліп в сьогоднішньому випуску проекту, стануть 30-річна дизайнер інтер'єру Яна і 29-річний маркетолог Саша.

Яна - дуже творча, витончена молода жінка. Пошук прекрасного - це те, без чого вона не може жити, - описує характер дівчини Єгор Тополов.

Відкрита і чуйна Яна вірить в дива і відчуває себе дитиною, якій необхідний захист сильного, впевненого в собі, але уважного і креативного чоловіка. Незважаючи на це, в стосунках вона бачить себе партнером своєму коханому.

У третьому сезоні реаліті «Одруження наосліп» всі герої отримують пару, про яку давно мріяли. Але чи готова Яна отримати бажане? Щоб стати партнером по життю для чоловіка, їй доведеться з примхливої ​​дівчинки перетворитися на дорослу жінку.

Чоловіком Яни, якого їй підібрали експерти на основі психологічної і емоційно-сексуальної сумісності, стане відповідальний і привабливий Олександр.

Він дуже гарний. Саша – естет і лицар. Йому потрібна жінка для того, щоб здійснювати заради неї подвиги, - зазначає Олена Любченко.

Олександр - романтик. Він мріє про творчу і різнобічну дівчину, яка наповнить його дім теплом і затишком, а серце - коханням. Заради такої жінки він готовий на сміливі вчинки. Але як поставиться серйозний дорослий чоловік до дитячих примх Яни?

«Наречена» приготувала своєму «лицареві» незвичайне випробування на мужність. Олександру доведеться довести свою готовність захищати кохану, проявити сміливість і силу, відстоюючи її позицію, навіть якщо вона помиляється. Крім того, дівчина забажає від свого нареченого повної відкритості, не залишаючи без уваги навіть найінтимніші таємниці Олександра. Але чи зближує такий підхід пару насправді, телеглядачі побачать вже сьогодні ввечері.

Цікаво, що в новому випуску «Одруження наосліп-3» психологи і ведучі проекту Єгор Тополов і Олена Любченко звернуть увагу глядачів на найпоширеніші помилки в спілкуванні чоловіків і жінок і розкажуть, як дівчині слід правильно доносити свої бажання коханому.

Чоловіки не можуть здогадуватися, що жінки мають на увазі. Якщо ви у м'якій, спокійній формі не поясните йому, що відчуваєте, то він так і не зрозуміє, а навпаки образиться на те, що ви на нього гніваєтесь, - пояснює чоловічу логіку Єгор Тополов.

Як правильно доносити свої бажання коханому та інші корисні поради психологів телеглядачі побачать сьогодні в новому випуску «Одруження наосліп-3» в 22.00 на «1+1».