Олександр Скічко спародіював Зеленського (ВІДЕО)

"Мені здається, що це найінтригуючі вибори, які тільки були в Україні!"

Поделиться:

Олександре, зараз напередодні виборів в тебе, як у людини, яка може пародіювати майже всіх українських політиків, роботи додалося. Напевно, на приватних святах є запити: «Нумо, Олександре, спародіюй ось цього кандидата в Президенти чи ось цього!». Їх там у списку дуже багато…

-Я тобі скажу чесно: напередодні виборів з приватними святами відбувається певне затишшя, всі в очікуванні… Мені здається, що це найінтригуючі вибори, які тільки були в Україні!

Ти потрапив у список тих людей, які намагалися змінити місце голосування. Це виявилося місією майже неможливою, тому що усюди були величезні черги… Я так розумію, що поїдеш голосувати за пропискою?

-Я пішов за місцем, де я працюю, відстояв чергу три години. Вся ця черга була на вулиці, і я навіть не дійшов до кабінету. Після цього я зрозумів, що треба прийти зранку, коли нікого не буде. Наступного дня я о сьомій ранку прокинувся, аби поїхати туди, бо вони починають працювати о восьмій, а там черга вже з тридцяти людей! Всі підійшли до кабінету, і черга вже вся перемішалася. Вийшла жіночка і сказала:

-Значить так: всі документи зібрали, має бути заява, пояснення тощо…

- А як заповнювати?

- Там є стенд, подивитеся!

- Але ж причина в кожного своя!

-Так, тож якщо не правильно заповнили, я не приймаю документи!

- А до вас у кабінет?

- Ви що не бачите, що тут замок? Тут що просто так кодовий замок стоїть?

Повернулася вона через 10 хвилин, забрала в декого документи. В мене був не повний перелік, і я зрозумів, що третій раз я вже не буду приходити, тож їду в Черкаси голосувати.  

У тебе багато родичів у Черкасах, і час від часу ти їх провідуєш. Ти викладаєш дуже милі світлини, коли ви їдете до бабусі в село всією родиною. Чи бабусині сусіди в цей час не збігаються з усього села подивитися на Олександра Скічка?

-Коли я одного разу приїжджав в рідне село (а я можу так казати, бо проводив там дуже багато часу в дитинстві), то заходив у сільський магазин за продуктами, а продавчиня мені каже: «О, Сашко, привіт!». Вона казала це з таким відчуттям, ніби я вчора заходив. Тобто, в них є повне розуміння, що я для них рідна людина.

Як твоїй дружині та доньці у селі?

-Ліза – дівчина, яка може призвичаїтися до будь-якого життя, за це я в принципі і полюбив її! Для неї не було шоком те, коли вона дізналася, що туалет на городі. А донечка була шалено щаслива, коли побачила курочок. Вона фанатка мультфільму «Свинка Пеппа», тож я їй пропонував подивитися на свиней, а вона: «Ні, пішли до курочок! Свинки мене не цікавлять!»