Тренер "Голосу країни-6" Потап: Батько вчив мене грати на гітарі

Тренер "Голосу країни-6" Потап: Батько вчив мене грати на гітарі

Сьогодні стало відомо, що одним із тренерів "Голоса країни-6"  стане Олексій Потапекно.

Поделиться:

Сьогодні стало відомо, що одним із тренерів "Голоса країни-6"  буде Олексій Потапенко. З перших хвилин роботи на проекті успішний продюсер, співак та актор зарекомендував себе, як майстер своєї справи, який здатен знайти талант та надихнути його на перемогу.

Перед фіналом минулого сезону Олексій зізнався, що проект змінив його і допоміг відчути себе справжнім українцем. У студії "Сніданку" від розкрив секрети залаштунків нового сезону першого музичного шоу країни.

-          Хто складе тобі компанію за тренерськими кріслами?

-          Я сам ще не знаю, адже йдуть переговори. Але знаю, що "1+1" обов'язково зробить глядачам сюрприз.

-          Олексій, розкажи про свій світовий тур. Не всі артисти можуть дозволити собі об'їздити весь світ. Ви були в Австралії, Канаді, США…

-          … Ізраїлі, Німеччині. У наступному році гурту "Потап і Настя" буде 10 років,  і ми будемо робити продовження цього туру. Буде і Азія,  і Прибалтика. А ось по закінченню "Голос. Діти" ми відкатали з дітлахами тур Україною. Це, радше, була благодійна акція, адже зароблені гроші ми віддавали у дитячі будинки.

-          Тіна Кароль двічі виривала у тебе перемогу: і на "Голос. Діти", і на "Голос країни". Як ви з нею спілкуєтеся поза ефіром?

-          Ми з Тіною Кароль рідко спілкуємося. У неї своя музична площина.  Але мені здається, що перемога у минулому сезоні "Голос. Діти" - це перемога всієї України. Адже у дітей є можливість співати, і це найголовніше.  Наші протистояння були на другому плані.

-          У тебе був неймовірний дует на  "Голосі" з Тетяною Решетняк.  Потап не часто співає.

-          Я часто співаю. У мене немає музичної освіти, але я володію інструментами. У мене музичний слух. Батько навчив мене грати на гітарі. Але я не вокаліст. Коли я прийшов на шоу,  то опинився у компанії неймовірних Олександра Пономарьова, Святослава Вакарчука та Тіни Кароль. Це колеги, які впевнені, що можуть співати.  Багато людей думають, що вони чудово співають. І вони чомусь думають, що я співати не вмію. Тому для них це був сюрприз. Я не можу бути людиною, що займається музикою, і при цьому не бути музикантом.

Повне інтерв'ю  з тренером "Голосу країни 6" дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку з 1+1".

Новости по теме