У новому сезоні «Київ Вечірній» Євген Кошовий відпустив кучері (фото)

У новому сезоні Вечірнього Києва Євген Кошовий відпустив кучері (фото)
1plus1.ua Фотографія: Євген Кошовий

В мережі з’явилися кумедні кадри зі зйомок нового сезону комедійного шоу.

Поделиться:

У новому сезоні Чисто News, який стартує 5 вересня о 20:30 на каналі 1+1, на телеглядачів чекає зміна формату програмиЦієї осені «1+1» покаже новий сезон «Чисто News». Чисто News перетвориться у вечірнє інформаційне розважальне шоу, побудоване на найактуальніших подіях. В гості до улюблених ведучих Володимира Зеленського і Валерія Жидкова тепер будуть приходити люди, завдяки яким ця новина з’явилася.

Зйомки оновленої передачі Чисто News, куди в якості гостя запросили срібного призера Олімпійських ігор 2016 Жана Беленюка, співпали зі зйомками Київ Вечірній. Для рубрики Пороблено в Україні Євген Кошовий якраз перевтілився в Отелло.

Кумедна ситуація виникла тоді, коли в павільйоні зустрілися український борець і Кошовий з чорним гримом та у пишній перуці. Олімпійський чемпіон та український Отелло навіть зробили спільну смішну фотографію.

Вже цієї осені на телеканалі 1+1 глядачі зможуть побачити тільки хороші новини в оновленій програмі Чисто News. А поки насолоджуйтеся найкумеднішими пародіями на телепроекти 1+1 у виконанні Володимира Зеленського і Валерія Жидкова.