«В Черкасах слово «мажор» - нонсенс!»: телеведучий Олександр Скічко розповів, яким він був 10 років тому

Телеведучий детально розказав про свій стиль одягу

Поделиться:

Олександре, вітаємо ведучого церемонії BEST FASHION AWARDS. Чи влаштувала тобі твоя дружина Ліза напередодні ведення церемонії іспит на знання українських дизайнерів?

- Ти хочеш мені влаштувати тест? Я боюсь, що не складу його, якщо чесно. Краще тест на знання правил дорожнього руху.

Зараз ти такий франт, любиш гарно одягнутися, гарне взуття, зачіска. А яким ти був 10 років тому, у своїй черкаській юності?

- У 10 класі я змінив школу, і перейшов зі звичайної школи з поглибленим вивченням англійської. Це була така елітна школа у Черкасах. У Черкасах слово "мажор" - це взагалі нонсенс! В той момент я думав, що я модний дядько, тому що я ходив в костюмах, в мене були різнокольорові сорочки та краватки, в мене був такий костюм, який нагадував шафу, бо був таким рівнесеньким. Фіолетова сорочка, помаранчева, салатова... Якщо зіставити ці фотографії, то людей можна катувати, якщо їх показувати, особливо катувати можна українських дизайнерів. А коли я перейшов до нової школи, то там вже давно
використовували гель.

Ось звідки тяга до гелю?

- Так. Ті діти знали, що одяг можна купувати не на ринку, коли ти стоїш на картоночці і міряєш джинси, а в магазинах. Вони їздили "потусуватися" на вихідні до Києва. Я трохи відчував себе ніяково, бо я був простим хлопцем з черкаського двору.

Ти почав тягнутися до прекрасного, і вже на випускному вечорі показав себе у всій красі.

- Я достатньо пристойно поводив себе на випускному вечорі, тож, у всій красі я себе не показав!

Зовсім нещодавно ти повернувся з відпочинку. Все ж таки вирішили хоч на трохи продовжити собі літо в Об'єднаних Арабських Еміратах. Особливо тебе вразила пустеля...

- І так, і ні... Якщо чесно, то я уявляв собі іншу пустелю, як на картинках, - коли безмежне поле і тільки пісок. От таку пустелю нам обіцяли за ті гроші, які ми заплатили. Ми виїхали, і як на мене, та пустеля була схожа на наші херсонські степи. Виявляється, для містян пустеля - як відпочинок. Вони виїжджають туди на пікнік, будують там палаци. Шейх має власні палаци у пустелі, а не біля моря. Для мене - це шок, тому що ти виходиш, дивишся наліво, направо, а навкруги одні піски і верблюди.