«Позиція споживача недопустима в повноцінних стосунках», — психолог Єгор Тополов

Сьогодні на глядачів 1+1 чекає новий випуск реаліті Одруження наосліп.

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 на 1+1 у новому випуску реаліті Одруження наосліп телеглядачі дізнаються, як норовливій українці побудувати щасливу родину з палким грузином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи можливо побудувати родину лише на пристрасті

27-річний Георгій, який стане героєм сьогоднішньої програми, народився в Грузії та увібрав у себе сімейні традиції та менталітет свого народу. Щирий, веселий та романтичний чоловік заробляє, граючи у власному музичному гурті. Георгій шукає «жінку-вогонь», яка зможе надихнути його на великі звершення. Він впевнений, що кохання буває раз на все життя, і саме українка здатна запалити почуття пристрасті в його серці.

Георгій не мав довготривалих стосунків раніше. Він веде спосіб життя вільного музики. У цьому проекті він має зрозуміти, що здатен нести відповідальність не лише за себе, але і за свою родину, - коментує Олена Любченко.

Дружиною Георгія в рамках проекту стане 30-річна Світлана з Києва. Емоційна та ніжна дівчина керує власним бізнесом та мріє про сильного чоловіка, який дозволить їй бути слабкою та турбуватиметься про неї. Світлана вірить, що здатна стати музою для свого чоловіка.

«Світлана – дещо інфантильна молода дівчина. Все в її житті залежить від настрою. Як і Георгій, вона зберегла дитячу безпосередність, що може їх об’єднати. Проте, обом героям потрібно навчитись бути дорослими», - говорить ведучий та психолог Єгор Тополов.

За умовами проекту, Світлана та Георгій одружаться наосліп та проживуть разом тиждень, як справжнє подружжя. Потім вони зможуть вирішити, продовжити стосунки поза проектом або ж повернути обручки та розлучитися.

Вперше під час зйомок четвертого сезону проекту наречена розплакалася, побачивши свого чоловіка на весіллі. Проте, веселий характер ловеласа Георгія та його увага швидко підкорили серце молодої дівчини. Світлана та Георгій святкували весілля за грузинськими традиціями з веселими танцями та піснями.

Проте, подружнє життя приготувало героям випробування. Щоб знайти справжнє кохання, Світлані та Георгію необхідно подолати не тільки різницю в менталітеті, але і навчитися приймати дорослі рішення. Георгію доведеться переглянути власні цінності та знайти мужність стати справжнім чоловіком, який несе відповідальність за свою родину.

Щоб співати про кохання, потрібно знати, що це. Кохання – це обмін, віддача, перш за все. Позиція споживача недопустима в повноцінних стосунках, -  говорить Єгор Тополов.

Олена Любченко поділиться власною мудрістю зі Світланою та розповість, як долати конфлікти у родині.

«Жіноча гнучкість допомагає подолати безліч складнощів сімейного життя. Навчившись цього, жінка може не тільки направляти свого чоловіка, але і задавати шлях розвитку стосункам», - говорить Олена.

Як молодій парі навчитись приймати дорослі рішення, та чи подолає кохання різницю в менталітеті в інтернаціональному союзі, дивіться сьогодні о 22.00 у випуску Одруження наосліп на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти шлях до чоловічого серця