Гороскоп на червень 2016 для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на червень 2016 для всіх знаків зодіаку

Астролог Олексій Котенко розповів, чого очікувати різним знакам зодіаку в червні.

Поделиться:

Астролог програми Одруження наосліп Олексій Котенко розкрив секрети, як вдало провести перший літній місяць, яких ситуацій варто уникати та як складуться особисті й ділові стосунки різних знаків зодіаку.

Олександр ДубінськийОВЕН: ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2016

Червень принесе чимало хвилювань і випробувань. Проте початок місяця – вдалий час для торговельних операцій, посередницької діяльності. Удача посміхнеться представникам інтелектуальних професій. 

У спілкуванні з рідними та близькими не варто з'ясовувати стосунки, краще проявити терпіння. Хоча це буде і непросто. 

У третій декаді ймовірні серйозні неприємності на роботі. Попереду багато ділових поїздок, у яких рішення потрібно буде приймати блискавично швидко.

Варто проявити більше обачності, гідно зустрічати труднощі та не займатися обманом і самообманом.

Якщо вистачить сил не піддатися песимізму, то можна домогтися соціального успіху, отримати визнання і повагу колег, досягти рекордних показників, укласти вигідні контракти.

Червень – це період несприятливий для подорожей, оскільки далеко від дому можливі неприємності з документами, запізнення на рейс тощо. Краще зайнятися інтелектуальною творчістю, проводити більше часу за улюбленими заняттями.

У червні варто краще слідкувати за своїм здоров'ям. Треба бути особливо уважними з гострими предметами й електроприладами.

Читайте також: Гороскоп кохання на 2016 рік

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2016

У червні Тельці відчуватимуть невгамовне бажання розширити свої матеріальні можливості. Проте зірки попереджають – краще утриматися від фінансових ризиків на початку місяця, інакше на вас чекають великі втрати.

Протягом усього місяця у Тельців буде гарне самопочуття. Проте слід уважно стежити за своїм здоров’ям.

Не виключено, що Тельцям-бізнесменам доведеться викласти чималу суму на розвиток справи. У цей період можливі втрати не тільки грошей, а й речей.

У другій декаді фінансове напруження трохи ослабне. Можна розраховувати на суттєву матеріальну підтримку свого партнера. Від ділових пропозицій про спільну діяльність краще відмовитися.

У третій декаді червня на багатьох Тельців чекають глибокі почуття, сильні емоції та справжнє кохання. 

На хороший дохід можуть розраховувати Тельці, чия діяльність пов'язана з фізичними здібностями, зовнішніми даними, ремеслом (перукарі, фотографи, спортсмени, ведучі). У червні варто потішити себе невеликими подарунками.

Соломія ВітвіцькаБЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2016

Зірки радять поїхати на курорт і зайнятися творчим проектом.

Впевненість у власних силах дозволить втілити багато честолюбних задумів, а комунікабельність і чарівність допоможуть укласти вигідні угоди.

Цього місяця можуть загостритися проблеми з керівництвом і колегами.

Доведеться використати всі свої сили, проявити природне вміння обходити гострі кути та проявити вроджену дипломатичність.

Бажання приймати самостійні рішення вдома піде тільки на шкоду і може зіпсувати відносини з членами сім’ї. Ваша інтуїція і рухливий розум допоможуть знайти оптимальне рішення спірних питань.

Дмитро КомаровТретя декада червня просто створена для успішного проведення ремонту, хоча це може бути не просто. Постарайтеся в цей період не вирішувати житлові чи сімейні питання з партнером, а краще організуйте сімейні зустрічі з друзями.

Червень сприятливий для садівництва і роботи на землі. Також можна розраховувати на фінансову підтримку батьків, отримання субсидії. 

Читайте також: Астропрогноз на 2016 рік

РАК: ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2016

У червні доведеться похвилюватися на роботі. Для того, щоб протистояти інтригам і пліткам у колективі, слід проявити працелюбність і відповідальність. 

Зірки радять Ракам частіше слухати класичну музику, займатися духовною практикою або наодинці відпочивати біля води.

Виваженість, порядність і вміння дистанціюватися від чвар дозволять не тільки зберегти нерви, а й отримати керівну посаду в третій декаді червня. Тим, хто шукає роботу, варто активізувати пошуки, адже цього місяця Вам обов’язково посміхнеться удача.

Успіх супроводжуватиме тих, хто пов'язав свою професію з творчістю, або готується до виступів перед великою аудиторією.

Червень може відзначитися романом із добре забезпеченою людиною (наприклад, з керівником). Батьки-Раки будуть приємно здивовані творчими, спортивними досягненнями своїх дітей.

У третю декаду корисно зайнятися ремонтом побутової техніки, підвести підсумки першого півріччя і скласти фінансові плани на наступне. 

У середині червня можна відправитися у тижневу відпустку разом з партнером. Самотні Раки зможуть в такій поїздці знайти цікавих людей і зав'язати перспективні знайомства.

Небезпеки травмуванню немає, але в червні Ракам треба поберегти здоров'я.

ЛЕВ: ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2016

Червень – ідеальний час для укладення угод з нерухомістю: ймовірна вигідна покупка будинку, квартири, дачі. Також можна із задоволенням облаштувати житло, робити дорогі придбання у домівку.

Фінансова допомога від батька настигне вчасно. Успішними стануть далекі поїздки. Проте від фінансових авантюр, спекуляцій варто утриматися – є небезпека програшу.

Можливі непередбачені витрати, тому краще відкласти трохи грошей для вирішення раптових проблем.

У відносинах з дітьми Вам доведеться проявити ентузіазм і сердечність. Діти гостро потребують Вашої уваги, але не варто дуже сильно їх опікати. Батьків-Левів діти потішать успіхами в спорті або творчості.

У третій декаді червня представники публічних професій перебуватимуть у центрі уваги. Вони стануть дуже популярними завдяки успішним презентаціям, виступам на конференціях або на сцені.

Зірки радять Левам бути відкритими до знайомств у мандрівках. У першій декаді червня слід поберегтися від травм.

Читайте також: Гороскоп сумісності для всіх знаків зодіаку

Алла МазурДІВА: ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2016

Доведеться обирати між роботою, сім'єю та партнером. Не варто поспішати віддавати перевагу чомусь одному – щасливе життя завжди багатогранна. 

Вдома може скластися прохолодна, непривітна атмосфера. Щоб уникнути конфліктів із партнером, батьками, варто проявити свою турботу.

Оптимізм, честолюбство і підвищена активність дозволять досягти значних успіхів на роботі, отримати визнання і повагу колег.

Можлива вигідна покупка автомобіля в другій декаді червня. Проте треба бути особливо уважним за кермом і не ризикувати.

Третя декада сприятлива для переїзду, а також обіцяє вигідну купівлю-продаж нерухомості, побутової техніки, меблів. 

У червні Дів потішать близькі стосунки з сусідами і родичами та відмінне самопочуття.

Анатолій АнатолічТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2016

Червень – час для приємного спілкування.

Можна розраховувати на додатковий дохід, якщо сміливо проявляти свої творчі, інтелектуальні здібності.

Потішить гарним матеріальним становищем і партнер Терезів.

Здатність Терезів знаходити спільну мову, невимушено спілкуватися, легко аргументувати свою точку зору та знаходити компроміс дозволить укласти вигідні контракти.

Руслан СенічкінУ третій декаді червня торгові й посередницькі операції, написання статей або інша інтелектуальна робота принесуть доходи.

Можливі труднощі на роботі – несподівані відрядження, конфлікти з колегами. Щоб уникнути несправедливих звинувачень, треба досконало виконувати свої обов'язки та дотримуйтися нейтралітету в суперечках.

У червні слід бути дуже обережним на дорогах і не порушувати правил дорожнього руху, тому що велика ймовірність отримати штраф. Не варто залишати без нагляду цінні речі.

Стосунки з рідними та друзями у червні скрадатимуться непросто. Боротьба за справедливість спричинить сварки. Треба проявити гнучкість і не звинувачувати близьких людей.

Терезам варто бути уважним до неперевіреної інформації – можливий обман або спотворення важливих відомостей, випадкові помилки.

У другій і третій декаді червня можна шукати перспективні знайомства. Коротка подорож у другій декаді буде корисною для тих, хто вже давно готовий до серйозних стосунків.

Травми в червні Терезам не загрожують, але здоров'я слід поберегти, зміцнити імунітет.

Читайте також: Бізнес-гороскоп на 2016 рік

СКОРПІОН: ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2016

Скорпіони будуть зразковими працівниками протягом усього місяця. За це їм підвищать заробітну плату або дадуть премію.

Безробітним слід скористатися сприятливим часом для пошуку хорошого місця роботи.

Скорпіони-бізнесмени можуть розраховувати на гарний прибуток, якщо сфера їх діяльності пов'язана з косметологією, медициною, технікою.

Червень змусить багатьох Скорпіонів витратити чималі суми грошей. Вкрай збитковими виявляться банківські операції та будь-які розваги. Відносини з бізнес-партнерами в першій і третій декадах можуть загостритися.

Треба проявити вроджений хист до співпраці, зберігати оптимізм і бути доброзичливими.

Батькам-Скорпіонам слід забезпечити своїм дітям гарне дозвілля, щоб згодом вони потішили досягненнями в навчанні.

Зірки радять Скорпіонам присвятити більше часу собі у другій декаді місяця. У третій декаді варто присвятити час спілкуванню з друзями та шопінгу (покупки виявляться недорогими і дуже корисними).

Дуже висока небезпека отримати травми на початку місяця. Проте загалом зі здоров'ям проблем у Скорпіонів не буде.

Юлія БорискоСТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2016

Стрільці в червні будуть занурені в свій внутрішній світ. Службовий роман, що зав'язався в цей час, може призвести до міцного шлюбу.

Багато Стрільців у червні захопляться духовними практиками, езотеричними вченнями, психологією, релігією.

Цей місяць – дуже сприятливий для відпочинку і розваг. Велосипедні прогулянки, великий теніс, гольф або дайвінг – все це принесе неабияке задоволення Стільцям в червні.

Зараз Ви сприймаєте всіх як суперників, спробуйте відкласти важливі рішення і проблемні завдання до кращих часів. Варто довіритися партнеру і утриматися від критики його вчинків.

У третій декаді Стільці прагнутимуть здійснити подвиг на роботі, проте домогтися успіху буде складно. Однак завдяки неймовірній активності, можна подолати всі перешкоди і заслужити повагу і визнання.

У третій декаді червня можливі відрядження. У цей час усамітнення, відпочинок на природі виявиться вельми корисним.

Якщо поєднати відпустку з роботою над власним творчим проектом, то натхнення обов'язково прийде.

Нове заняття подарує оригінальні думки, духовне зростання, цікаву самореалізацію і несподівані одкровення.

Оновити гардероб або зробити собі приємні подарунки – дуже своєчасне і правильне рішення. У червні Стрільці матимуть відмінне самопочуття.

Наталія МосейчукКОЗЕРІГ: ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2016

Цього місяця варто скористатися характерною Козерогам обережністю та розсудливістю. Адже доведеться працювати у важких, стресових умовах.

Точність і пунктуальність дозволять уникнути небезпечних помилок у звітах, аналізах, інших важливих документах. Успіхом увінчаються ідеї піти на курси підвищення кваліфікації або освоїти нові методи роботи.

Робочих поїздок у цей період не уникнути, тому їх необхідно правильно та ретельно планувати. Перед від’їздом варто провести техогляд авто, а в дорозі – дотримуватися правил дорожнього руху.

Червень – не найкращий час для відпуски. Проте якщо Козерогам дуже хочеться помандрувати, краще це зробити в другій декаді місяця.

Третя декада потішить сімейних Козерогів теплою, душевною атмосферою в сімейному колі.

У цей період можуть відкритися таємниці, причому не тільки приємні. До речі, можливо, що про давні секрети Козерогів дізнаються інші.

У червні Козероги відчуватимуть таємну допомогу і підтримку, яка прийде дуже своєчасно. Здоров'я буде нестабільним, тому не варто ним ризикувати.

Валентина ХамайкоВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2016

Перший літній місяць буде досить спокійним. На роботі пануватиме сприятлива ділова атмосфера. Організованість, дисциплінованість, вміння планувати не раз допоможуть заявити про себе якнайкраще.

Водолії в червні доведуть, що вони мають гарні управлінські та організаторські здібності.

Завдяки покровительству та дружньому ставленню старших колег, можна сміливо розраховувати на несподіване підвищення.

У третій декаді місяця є ймовірність завести корисні знайомства в органах державної влади. Можна розраховувати на фінансову підтримку батьків партнера.

У червні можливі конфлікти з дітьми. Проте проникливість, терпіння і дружелюбність Водолія допоможуть зберегти відносини.

Цього місяця слід пам'ятати, що будь-які розваги, фінансові авантюри, лотереї негативно вплинуть на бюджет. Здоров'ю Водолія в червні можна лише позаздрити – самопочуття буде просто бездоганне.

Марічка ПадалкоРИБИ: ГОРОСКОП НА ЧЕРВЕНЬ 2016

Червень порадує розширенням фінансових можливостей. Дохід збільшиться завдяки закордонним зв'язкам, науковій, освітній або творчій діяльності. В останній червневій декаді можливі премії та підвищення зарплати.

Виробничі питання в першій половині місяця даватимуться нелегко – доведеться обирати між сім'єю і роботою.

Постарайтеся зробити так, щоб ваші рідні зрозуміли, наскільки важлива вам зараз їхня підтримка і розуміння.

Ольга ФреймутВід зусиль Риб буде залежати не тільки матеріальне благополуччя, але і професійне визнання. Якщо максимально віддаватися роботі, то можна досягти шаленого успіху.

У червні краще не проявляти ініціативу в сімейних питаннях. Якщо Риби проявлять готовність підкоритися своєму партнеру можливий вигідний переїзд в межах міста або області, поліпшення житлових і побутових умов.

Єгор ГордєєвУ червні вдасться побудувати гармонійні стосунки з найближчим оточенням, проте з друзями можливі конфлікти.

Відправитися в подорож разом з партнером в третій декаді червня – чудова ідея. Ті, хто без пари, зможуть познайомитися в цій подорожі з перспективним представником протилежної статі, зав'язати роман з іноземцем.

Імовірність травм є тільки в першій декаді червня, а в цілому проблеми зі здоров'ям у Риб не буде.