«Одруження наосліп»: Дівчатам розкажуть, як у пошуках забезпеченого чоловіка знайти своє щастя

Ведучі та психологи реаліті-шоу розкриють секрети міцних і надійних стосунків.

Поделиться:

Ведучі «Одруження наосліп» дали поради, як побудувати щасливі стосункиВже сьогодні, 8 лютого, о 22:00 на «1+1» відбудеться довгоочікувана прем'єра третього сезону реаліті «Одруження наосліп», яке дає ще один шанс на кохання чоловікам та жінкам із негативним досвідом стосунків.

Герої першого випуску «Одруження наосліп» стануть для телеглядачів прикладом того, як приховані образи, невиправдані надії та розчарування можуть зашкодити новим міцним союзам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, чи серйозні наміри чоловіка щодо вас

У третьому сезоні проекту всі учасники отримають партнера, про якого давно мріяли. «Половинку» їм підберуть експерти за критеріями психологічної та емоційно-сексуальної сумісності. Але чи готові герої змінюватися заради кохання?

Сьогодні о 22:00 під вінець з незнайомцем піде Євгенія, 25-річна бікіні-модель, яка провела не один десяток годин в спортзалі, доводячи своє тіло до ідеалу. Емоційна і впевнена в собі дівчина мріє зустріти чоловіка, здатного оцінити її красу і забезпечити всі її потреби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрет успішних стосунків між чоловіком і жінкою у сучасному світі

Її «суджений» – 37-річний хореограф, танцюрист і учасник групи «Ва-банк» на ім'я Тарас. Стриманий в емоціях чоловік має спокійний характер і атлетичну фігуру.

Він здатний на романтичні вчинки і мріє про привабливу ​​дівчину, яка не тільки розділить його захоплення спортом, стане господинею в домі і матір'ю його дітей, але й надихатиме на нові звершення.

Ми стовідсотково вгадали візуальну сумісність. Він їй сподобався зовні, і вона йому - теж», - говорить про «молодят» ведучий і психолог Єгор Тополов.

Але, незважаючи на те, що зовнішність нерідко стає основним критерієм, який підштовхує чоловіків і жінок до знайомства, це далеко не те, що дозволяє побудувати міцні стосунки. Тарасу і Євгенії доведеться прожити шість днів в одній квартирі, як справжній чоловік і дружина, але чи будуть вони щасливі, зустрівши «половинку» своєї мрії, телеглядачі побачать вже сьогодні ввечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог проекту «Одруження наосліп» розповів, як побудувати міцні стосунки

Ведуча і психолог проекту Олена Любченко, коментуючи стосунки Тараса і Євгенії, зазначає, що нерідко дівчата в пошуках забезпеченого чоловіка обирають помилковий шлях до свого щастя:

Чомусь жінки забувають або не знають ці прості істини. Якщо ти хочеш, щоб твій чоловік був багатим, успішним, єдине, що потрібно робити - підтримувати його і дуже радіти його досягненням, а не намагатися їх знецінити.

Нагадаємо, за умовами проекту, герої одружуються наосліп з людиною, яку їм підбирають психологи. Пара повинна прожити разом шість днів, а на сьомий вирішити, залишити обручки і продовжити відносини поза проектом чи ні.

Консультують героїв і допомагають їм визначити причини, які заважають чоловікам і жінкам побудувати міцні стосунки, психологи і ведучі проекту Олена Любченко і Єгор Тополов.

Чи зможуть впевнена і прямолінійна Євгенія і сильний та романтичний Тарас створити міцний союз, заснований на щирих почуттях і взаєморозумінні, телеглядачі дізнаються сьогодні о 22:00 в першому випуску «Одруження наосліп».