"Батько каже: Добивайте їх": президент Зеленський в спецпроєкті Дмитра Комарова "Рік. За кадром" розказав про спілкування із батьками

Рік. Харківщина
Володимир Зеленський розповів про спілкування із батьками — Рік. За кадром

Дмитро Комаров розпитав президента про сім'ю під час дороги потягом.

Поделиться:

28 квітня на телеканалі "1+1 Україна" відбулась премʼєра спецпроєкту Дмитра Комарова "Рік. За кадром". У першому випуску журналіст показав один день з життя президента України: вирушив із Володимиром Зеленським у відрядження до Миколаєва та Одеси, де той зустрівся зі шведськими партнерами, поспілкувався з його командою, а також записав ексклюзивне інтервʼю із головнокомандувачем під час дороги потягом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рік. За кадром": Володимир Зеленський розповів, якою має бути перемога України

Під час інтерв'ю з Дмитро Комаров не оминув тему сім'ї. Володимир Зеленський зізнався, що рішення залишатись в Києві він з рідними не обговорював.

"Моя сімʼя мене знає. Такий діалог мене б послабив", — коротко сказав президент України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як жити з таким "сусідом" далі: Президент озвучив три важливі кроки

Володимир Зеленський про батьків - 1+1

Президент також розповів, як спілкується з батьками зараз:

"Мої батьки все знають, вони знаходяться тут, в Україні, у себе вдома. Вони питають те саме, що і інші батьки, наприклад, чи я поїв. Ще батько каже: "Слідкуємо. Молодці. Добивайте їх", — сказав президент України.

Спецпроєкт Дмитра Комарова «Рік. За кадром» – це цикл повних версій інтерв’ю з найвпливовішими військовими керівниками України. В ньому журналіст покаже те, що не потрапило до проєкту “Рік”, а також розкриє нові історичні факти та подробиці відомих подій, про які не можна було говорити раніше.

Дивіться нові випуски спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік.За Кадром» щопʼятниці о 21:30 на “1+1 Україна”.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме