Де та коли дивитися інтерв’ю з Кирилом Будановим у спецпроєкті Дмитра Комарова «Рік. За кадром»

Рік. Харківщина
Де та коли дивитися інтерв’ю з Кирилом Будановим у спецпроєкті Дмитра Комарова Рік. За кадром - 1+1

Не пропустіть!

Поделиться:

Вже сьогодні о 21:30 глядачі телеканалу "1+1 Україна" побачать четвертий випуск спецпроєкту Дмитра КомароваРік.За кадром”. У ньому начальник головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов розкриє військові таємниці, які вже можна озвучувати.

Очільник ГУР розповість про план росіян напасти на Україну в 2021 році і пояснить, чому їм це не вдалось, а також розкриє військові таємниці, які вже можна озвучувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що пишуть діти у листах Залужному та як це мотивує військових: Валерій Залужний у проєкті "Рік. За кадром"

Рік.За кадром

Рік.За кадром

Кирило Буданов також поділиться особистим. Він зізнається, що було причиною його сліз, які рішення для нього найскладніші та через що у нього найбільше болить. Також головний розвідник країни  розповість про місто свого дитинства, яке мріє відвідати після перемоги.

Не пропустіть четвертий випуск спецпроєкта Дмитра Комарова “Рік.За кадром” 19 травня о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Ми будемо в НАТО, навіть не сумнівайтеся”: Олексій Резніков в спецпроєкті Дмитра Комарова “Рік.За кадром” розповів про майбутнє України, про свою сімʼю та перемовини в білорусі

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме