Настя Каменських розсекретила дієту, яка допомогла їй схуднути

Настя Каменських розсекретила дієту, яка допомогла їй схуднути
jetsetter.ua

Зірка розповіла, що сприяло її швидкому схудненню.

Поделиться:

Українська співачка, ведуча шоу Розсміши коміка. Діти Настя Каменських мотивує багатьох жінок, адже за невеликий проміжок часу схуднула на 20 кг. Тепер зірка хизується своєю фігурою в Instagram та ділиться секретами стрункості в мікроблозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських: «Я оберігаю своє кохання від пліток»

У вас повинно бути два прийоми вуглеводів у день. На обід – відварна курка або гриль. Також вживайте клітковину: листя салату, салати з огірків, – радить Каменських.

Раз у тиждень Настя Каменських радить робити розвантажувальний день, який допоможе організму адаптуватися і вивести всі токсини.

«Під час розвантажувального дня спробуйте відварити 6 яєць і купити 3 грейпфрута. Прокиньтесь о 7-8 ранку, з'їжте два відварних білка, а через 2 години – грейпфрут. Потім знову через дві години їсте два білка і знову грейпфрут, і знову два білка і грейпфрут. І звісно, багато води. Каву або чай пити не можна», – розповіла зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 вправ від Насті Каменських, щоб мати ідеальну фігуру

Головний секрет схуднення Насті Каменських – це п'ятиразове харчування: «Це найкраще, що може бути. Якщо ви стабільно даєте організму все необхідне, то чи не погладшаєте».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настю Каменських «заскочили» без одягу біля басейну (фото)