4 поради, які захистять від впливу магнітних бур

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Читайте, як поради допоможуть зберегти чудове самопочуття під час магнітних бур.

Поделиться:

Як підвищити імунітет і позбутися стресу за допомогою перцю чиліЗ 23 по 28 лютого прогнозують чергові магнітні бурі. За словами вчених, негативний вплив магнітних бур відчують на собі 90 % метеочутливих людей і до 5 % тих, хто стійкий до такого явища.

Їх вплив особливо гостро відчувають люди літнього віку та ті, хто має хронічні захворювання. У цей період вони можуть страждати від посилення болю у суглобах та головного болю. Також можливі часті зміни настрою у тих, хто постійно переживає стрес.

Зберегти чудове самопочуття у період магнітних бур допоможуть прості, але дієві поради лікарів.

ЯК УБЕРЕГТИСЯ ВІД МАГНІТНОЇ БУРІ

  1. У ці дні важливо відмовитися від алкоголю, жирної, гострої та солоної їжі. Натомість віддати перевагу легким стравам, наприклад, з овочів та курятини. Каву та чорний чай краще замінити на чисту воду або трав’яні чаї – із шавлією чи валеріаною. Полегшити головний біль допоможе м’ята. Такий чай можна пити тричі на день або додавати по три краплі м’ятної олії на склянку води.

Читайте також: Чим небезпечне постійне недосипання.

  1. Також терапевти радять частіше влаштовувати прогулянки і відмовитися від фізичних навантажень. Пережити бурі допоможе відпочинок, сон та медитація. У цей період краще уникати перевтоми організму.

Читайте також: 4 практики йоги для здорового тіла та розуму.

  1. Психолого в свою чергу радять берегти нерви та максимально зосередитися на приємних речах. Під час спілкування з колегами та рідними намагатися не проявляти негативних емоцій.
  2. Остання, але доволі оригінальна порада від фізиків, - якщо погано почуваєтесь під час магнітних бур, проведіть по тілу і по голові звичайним магнітом, який є на кожному холодильнику.

Нагадаємо, не так давно на сайті 1+1 писали, які продукти змусять мозок працювати краще.

Новости по теме